Eurogamer.se

Nintendo Minute guidar oss genom Pokémon World Championship 2016

Häng med!

Förra helgen anordnades Pokémon World Championship i San Fransisco, där de bästa av de bästa pokémon-spelarna samlades för att göra upp i diverse tävlingar. I ĺr var inte almänheten bjuden sĺ för att inte exkludera sina fans har Nintnedo slängt upp en video där vi fĺr följa Kit och Krysta frĺn Nintendo Minute genom rum efter rum i de pokémon-smyckade hallarna, ta en kik:

Som vi kan se är stället fullproppad av Pokémon-godis. Bland annat fĺr vi se smĺ robotar föreställandes de smĺ fickmonstren göra upp vem som är starkast. Sĺklart anordnades även en Pokkén Tournament-turnering och dyra exklusiva samlarprylar fanns i horder. Till nästa ĺr hoppas vi att alla är välkomna igen!

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!