Eurogamer.se

En Pokémon Go-streamare blev rånad - när han streamade

Se upp, kära Pokémon-tränare!

Pokémon Go-hypen må ha dött ut rätt hårt, men fortfarande letar miljoner spelare efter de små monstren världen över. I förrgår blev en stackare rånad mitt i Central Park i New York - när han streamade sin spelsession.

De som följde streamaren Rickeybot på Twitch kunde se hur han blev nedslagen till marken och hur hans telefon blev stulen. Allt filmades, från Rickeybots egna telefon.

Flertalet Twitch-tittare ringde genast polisen och Rickeybot anmälde händelsen strax innan han togs till sjukhus. Senare på kvällen meddelade han hur det gått:

Inte speciellt kul, alltså. Okej, Rickeybot var ute och spelade på kvällen men det var ändå en helt upplyst gångväg han traskade på. Som tur var syns tjuven på videon, så förhoppningsvis kan polisen hitta honom. Videon kan du se här nedan och vi vill återigen uppmana alla Pokémon Go-spelare att hålla koll på sin omgivning och ta hand om varandra. Det finns alltid as där ute, tyvärr.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!