Eurogamer.se

Platinum Games avslöjar bisarra hemligheter i Bayonetta 2

Plus en liten sneak peek på den kommande amiibon.

Det har redan gått två år sedan det tokhyllade Bayonetta 2 släpptes exklusivt till Wii U. Undertecknad räknar det som tidernas främsta actionspel på grund av den oerhört snabba och supertajta mekaniken. Att Bayonetta själv är typ den coolaste karaktär som designats gör inte saken sämre.

1

För att fira tvåårsdagen har spelets regissör och mannen bakom målningen ovan - Yusuke Hashimoto - skrivit en blogginlägg på Platinum Games hemsida där han avslöjar ett par smaskiga hemligheter "som inte ens guideböckerna vet om", som han själv uttrycker det. Klicka här för att komma åt alla hemligehter. Det är en diger lista kan jag lova!

Utöver det gav Yusuke-san oss även en liten sneak peek på en kommande amiibo föreställandes världens häftigaste häxa:

2

Vad säger ni, vore inte ett Bayonetta 3 rena rama drömmen till Nintendo NX?

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!