Eurogamer.se

Såhär ser det nya PvE-läget ut i Overwatchs Halloween-uppdatering

Bus eller godis!

Snart är Halloween över oss och oavsett om du är i full färd med att leta efter den perfekta dräkten eller ej så bör du klämma in någon timme Overwatch. Blizzard har nu lanserat Halloween Terror, ett event som håller sig kvar i tre veckor och bjuder på massor av nyheter.

Bland annat kan du hitta över 100 nya dräkter, röster och emotes från de nya Jack O'Lantern Loot Boxes. Häftigast är nog det nya spelläget Junkenstein's revenge där du tillsammans med tre andra spelare måste samarbeta i ett Horde-liknande upplägg.

Våra kollegor på Eurogamer.net satt sig ner och plöjda spelläget. Resultatet är smått hysteriskt så ta dig en titt:

Spelar du fortfarande Overwatch?

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!