Eurogamer.se

Eurogamer Live: Call of Duty: Infinite Warfare beta

Mr Alicki tar fram maskingeväret och ingen går säker

Veckan börjar närma sig sitt slut och i stort sett alla på Eurogamer sitter och tar det lugnt. Inte Niklas dock. Han kommer göra allt han kan i sin makt för att roa er i kvällens Eurogamer Live där han tänkt streama multiplayerbetan av Call of Duty: Infinite Warfare, med betoning på tänkt. Det har nämligen varit lite skakigt med att kunna hitta spelbara matcher online och i värsta fall så kommer vår egen herr Alicki att streama Call of Duty: Modern Warfare Remaster istället. Inte fy skam det heller med andra ord.

Streamen kommer ni hitta här i inlägget efter att det startat klockan 20.00 eller på vår youtube-kanal där ni så klart kan prenumerera på oss så ni aldrig kommer gå miste om smaskigt innehåll från oss.

Vi syns ikväll. Det kommer bli galet bra!

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!