Eurogamer.se

Du fĺr dubbelt sĺ mycket XP i Pokémon Go denna veckan

Ut med dig!

USA firar Thanksgiving och detta vill Pokémon Go-utvecklaren Niantic uppmärksamma. Därför kommer du som spelare fĺ dubbelt med XP och Stardust i veckan. Läs det officiella uttalandet som studion skrev i sin blogg:

"It has been an incredible experience since we launched Pokémon GO a few short months ago in July. We are passionate about creating experiences that encourage exploration and promote exercise. We are humbled that hundreds of millions of you around the world have joined us on this journey. So we would like to say thank you - and what better way to say thank you than to celebrate our community."

Eventet gĺr av stapeln den 23 november och hĺller pĺ fram till 30 november.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!