Eurogamer.se

Final Fantasy XV har sålts i över fem miljoner exemplar

Snabbast säljande i serien?

Square Enix har gjort tillkänna att försäljningen från lanseringsdagen och den digitala försäljningen hos Final Fantasy XV har resulterat i över fem miljoner enheter sålda. Därmed har det blivit det snabbast säljande Final Fantasy-spelet någonsin.

Både dag ett-utgivningarna och den digitala versionen släpptes samtidigt världen över, vilket också är första gången det händer hos spelserien. Vidare kan vi se fram emot ytterligare innehåll och dylikt från Square Enix i framtiden.

Final Fantasy XV utspelar sig i en värld där fantasi och verklighet möts, där Prince Noctis och hans kamrater ger sig ut på äventyr och mot konflikt med imperiet Niflheim. En av nymodigheterna med denna del i spelserien är stridssystemet.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!