Eurogamer.se

Master of Orion uppdateras med nya raser

Kolla in vad för nytt som kommer.

1

Nya raser, ledare och oberoende civilisationer kommer till Master of Orion för att expandera galaxen. Det är uppdateringarna "Revenge of Antares" och "Revenge of Antares Race Pack" som har anlänt till spelarna.

Uppdateringen inkluderar den icke spelbara och militariserade rasen Antarans, vilka också kommer med ett nytt sätt att vinna på. Spelarna får även förmågan att rekrytera galaktiska ledare, utöver att möta oberoende civilisationer på sin väg.

Lägg därtill "Revenge of Antares Race Pack" som lägger till de tre spelbara raserna Trilarians, Gnolam och Elerians. Elerians gör sig till känna som aggressiva isolationister, medan Gnolams samhälle drivs av rikedomar och kan därmed bli en ekonomisk tillgång, och Trilarians är en vattenbaserad ras som hängivit sig till fred, men sätter hårt mot hårt mot varje hot.

"Revenge of Antares" är gratis att hämta hem medan "Race Pack" går för 8,99 euro via Steam och Gog.com.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!