Eurogamer.se

PC- och Xbox One-spelare får spela Gears of War 4 mot varandra i helgen

PC mot Xbox One.

2015/articles//a/1/8/7/2/3/7/6/eurogamer-xqa22q.jpg

Gears of War 4 kommer den här helgen att sätta konsolspelarna mot PC-spelarna, genom att fixa cross-platform-funktionen i form av en trial.

I ett särskilt test-evenemang hoppas man kunna "utvärdera potentialen hos en mer permanent crossplay-lösning i framtiden för att låta Windows 10- och Xbox One-spelare spela mot varandra i Versus utanför privata matcher".

"What comes next after this hasn't been decided-this weekend is an incredibly important first step in this process,"förklarar utvecklaren The Coalition. "Once we use the combination of our data and your feedback together, we'll be able to make an informed next step (or not as the case may be). The key thing we want to stress is that we won't be making any surprise changes all of a sudden based on this weekend."

Från och med fredagen den 2 december till måndagen den 5 december kan alltså spelare från PC- och Xbox-land drabba samman.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!