Eurogamer.se

The Last of Us: Part II utannonserat

Joel och Ellie är tillbaka.

Under Playstation Experience fick vi en första glimt av The Last of Us: Part II, uppföljaren till braksuccén från 2013. Visserligen påpekades det att utvecklingen är i ett mycket tidigt stadie, men av trailern att döma ser spelet ut att kunna bli precis lika stämningsfullt som originalet.

En något äldre Ellie klinkar på gitarren och när Joel kliver in i rummet svär hon högtidligt att hon ska dräpa "every last one of them." Vilka hon syftar på framgår inte riktigt, men mer information om spelet ska komma inom de närmaste månaderna. Fram till dess får vi hålla tillgodo med den urläckra debuttrailern som finns att spana in här nedanför:

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!