Eurogamer.se

Uncharted: the Lost Legacy är avtäckt

Ett sidospår med Chloe i huvudrollen

Trodde ni det var slut med Uncharted? Låt oss tillsammans böja våra huvuden tillbaka och skratta.

Med det ur världen kan vi bara konstatera att Uncharted: the Lost Legacy ser fantastiskt ut, både spelmekaniskt och estetiskt. Den här gången kommer vi även få bevis på att spelet kan göras bra med en kvinnlig protagonist när vi nu axlar oss rollen som Chloe Frazer, en tidigare flört till Nathan Drake som har lurat honom mer än en gång.

I den nya avtäckningstrailern får vi följa Chloe i förklädnad där hon tar sig igenom ett krigsdrabbat Arabiskt land. Atmosfären är mer mörk än vi är vana vid och det återstår att se ifall det kommer fortsätta så spelet igenom.

Spelet är ett sidospår till Uncharted 4, men kommer dock inte att kräva grundspelet för att kunna spelas. När spelet kommer har ännu inte utannonserats.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!