Eurogamer.se

Resident Evil 7-demot får äntligen en PC-utgivning

Obligatoriska grafikförbättringarna finns med till de flesta PC-spelares glädje

Lagom till att Playstation Experience 2016 gått av stapeln under helgen så har även Resident Evil 7-demot fått sig lite extra godsaker i en uppdatering. Dock är det inte allt som händer kring demot, utan det har även passats på att utannonseras att demot kommer att komma till PC den 19 December. Tomten kommer tidigt till PC-ägare med andra ord.

Demot har fått rätt så bra kritik och har om något ökat förväntningarna på Resident Evil 7. Förhoppningarna är att det är just den här delen som kommer att ta tillbaka serien till dess rötter och bort från de mediokra senaste delarna.

Ovan kan ni se en video som visar hela demot i dess prakt, men vi rekommenderar att ni provar det först innan ni tittar på alla hemligheterna.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!