Eurogamer.se

Forumanvändare hittar oanvänt material från P.T.

Störda karaktärsmodeller.

P.T., som senare var tänkt att skrämma skiten ur oss i form av Silent Hills, gjorde oss ledsna när det gick i graven. Den spelbara teasern upphör dock inte att få uppmärksamhet, då flitig skattletare har hittat material som aldrig användes i denna PS4-exklusiva version.

2015/articles//a/1/8/7/3/1/5/9/eurogamer-5nfu1n.jpg
2015/articles//a/1/8/7/3/1/5/9/eurogamer-y9dhfm.jpg

Via Neogaf kan du ta del av det förlorade materialet som uppdagades av Xentax-forumanvändaren luxox18. Det som hittades är oanvända karaktärsmodeller, den ena mer passande Silent Hill-universumet än den andre.

Åtkomsten till P.T:s innandömen har redan nu bidragit till att Youtube-profilen Lakitouille har bytt ut karaktärsmodeller i Metal Gear Solid 5. Resultatet är traumatiserande.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!