Eurogamer.se

Klä ut agent 47 till tomten i Hitman under december

47 straffar den stygga i vinter.

Io-Interactive har stolt utannonserat nytt julrelaterat material för Hitman som kommer att släppas den 13 december. Som om inte det vore nog släpps det i stöd för cancerforskningen världen över (World Cancer Research Fund).

"Cancer is something which affects everyone in one way or another at some point in their lives and we at IOI wanted to do something to help raise money for Cancer research," säger Hannes Seifert, vd hos Io-Interactive. "We're supporting World Cancer Research Fund by giving away some fun free Holiday content to all HITMAN players and we ask you in return if you want to donate to a great cause, to give what you can via WCRF-UK.ORG/HITMAN".

Uppdraget "Holiday Hoarders" utspelar sig i Paris med spelets allra första uppdrag - "Showstopper" - som bakgrund. Herrgården har dekorerats med julgranar, presenter och andra juliga saker, men två tjuvar har kommit in för att stjäla julklapparna. Det högst ovanliga jobbet för agent 47 blir att stoppa dem från att göra detta.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!