Eurogamer.se

Dragon Quest Heroes 2 släpps i Europa

Actionrollspelet dundrar fram i vår.

Dragon Quest 2 har utannonserats för Europa och Nordamerika av Square Enix - närmare bestämt den 28 april, 2017.

Actionrollspelet utspelar sig i en helt ny värld med nya hjältar och story, samt flerspelarmöjlighet. Spelarna kan nu bilda en grupp om upp till fyra stycken för att klubba monster och svärmar av fiender.

Spelets story beskrivs på följande sätt:

"Once upon a time, many years ago, there was a long and terrible war. When the war finally ended, the people of the world made a solemn pact never to fight again. The world was divided into seven realms and peace reigned for a thousand years.

One day, cousins and fellow knights-in-training Lazarel and Teresa reunite in the Kingdom of Harba, far from their Dunisian home. Little do they suspect that the Dunisian army is about to invade, with their old friend Prince Cesar at the helm.

The long-kept peace is broken and the world descends into chaos. With the aid of High King's envoy the cousins must travel to Accordia for a meeting with the Supreme Sovereign of the Seven Realms to find a solution and bring back peace to the world!"

Dragon Quest 2 kommer släppas på Playstation 4, Vita och Playstation 3.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!