Eurogamer.se

Eurogamer.se lägger ner - tack för att du läste

Vi har kommit till vägens ände. Nu vänder vi blad.

På måndag stänger vi Eurogamer.se. Sajten öppnade våren 2015 med ambitionerna att bli landets bästa spelsajt.

Sedan dess har vi publicerat nyheter på daglig basis, sågat och hyllat storspel, tyckt till om branschen i krönikor och listat våra favoriter i matiga listor. Vi har haft roligt varenda sekund och att jobba med Eurogamer - Europas bästa nätverk av spelsajter - har varit fantastiskt.

Men alla sagor har ett slut.

Nya prioriteringar, utmaningar och idéer har lett oss till det oundvikliga; det finns ingen tid över för Eurogamer. För att växa och bli en större nyhetssajt så krävs tid och resurser, något vi inte har.

Av den anledningen kommer Eurogamer.se att stänga ner under nästa vecka. Några sporadiska nyheter kommer att publiceras men sen är det slut.

Vi vill tacka alla som varit med på den här resan och som vill följa med oss in i framtiden. För det är inte helt över än.

I februari 2017 kommer vi att starta en ny sida med nytt fokus. Vi lämnar nyhetsjakten bakom oss och kommer att lägga mer krut på det vi älskar att skriva och som vi vet att ni älskar att läsa - matiga features.

Vår ambition är att skriva om mer än bara spel. Även film, serietidningar och annat nördigt som får livet värt att leva kommer det att bevakas. Och vill ni följa arbetet med den nya sajten så finns vi via följande sociala kanaler:

Facebook

Twitter

Instagram

Alla dessa tre kommer att rebrandas under den kommande veckan.

För er som inte följer med oss på den nya resan så vill vi bara säga tack! Tack för att ni läste.

/Andréas med redaktion

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!