Eurogamer.se

Redaktionen på Eurogamer.se

Sveriges snyggaste redaktion.

Om du vill att vi recenserar ditt spel eller om du har en nyhet du vill tipsa om, vänligen kontakta Andréas Göransson (andreas.goransson@eurogamer.se)

Vill du annonsera? Kontakta Eurogamer Nordics annonschef Robin Stjernberg (robin.stjernberg@eurogamer.se)

Vill du skriva för oss? Ibland söker vi nya skribenter och din ansökan skickar du till Andréas Göransson (andreas.goransson@eurogamer.se)

Läs även gärna vår redaktionella profil så att du vet vilka vi är och vad vi står för.

Det här är vi:

Eurogamer-ligan

andreas

Andréas Göransson

Chefredaktör / Ansvarig utgivare

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar, var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat. Har varit på Eurogamer sedan mars 2015.

robin

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Annonschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare. Har varit på Eurogamer sedan mars 2015.

jonas2

Jonas Pettersson

Redaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck. Har varit på Eurogamer sedan mars 2015.

alex

Alex Pettersson

Skribent

Alex är en allätare och lapar i sig det mesta inom spel. Dark Souls, Metroid och Uncharted får helt enkelt slåss med FIFA om uppmärksamheten i sladdljungeln under tv:n. Och eftersom han är så förbaskat gammal har han också minst 25 års erfarenhet av spelande. Har varit på Eurogamer sedan mars 2015.

peter

Peter Tjärndal

Skribent

Peter Tjärndal gillar många olika spel. Extra glad blir han åt spel som är märkta med "Nintendo" och som innehåller gröna rör, svampar och prinsessor. När han inte spelar så ser han på töntiga filmer eller lyfter skrot i hopp om att han en dag ska bli lika stark som en viss Arnold. Har varit på Eurogamer sedan mars 2015.

lucas2

Lucas Jones

Skribent

Lucas är en nationalekonom in-the-making från Skåne som envist hävdar att Nintendo 3DS är den bästa konsolen som finns. Han är i dagsläget den enda spelskribenten i hela Sverige som inte har en nextgenkonsol, och är därmed lika förlegad som en VHS-spelare. Har varit på Eurogamer sedan mars 2015.

malin

Malin Granberg

Skribent

Malin har, trots sin härstamning från Piteås vackra älv, förlorat sin dialekt till Östergötlands platta landskap. Liksom det som drar henne till spel, så var det även äventyr (och universitet) som förde henne ner till den södra delen av landet där hon byggt sitt näste. En allätare med förkärlek till rollspel. Har varit på Eurogamer sedan april 2015.

niklas

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin's creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita. Har varit på Eurogamer sedan maj 2015.

robert

Robert Arveteg

Skribent

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel. Har varit på Eurogamer sedan maj 2015.

tvabert

Robert Rosén

FIFA-skribent

Robert (Tvåbert) är bördig från de djupa Göingeskogarna, i det territorium där snapphanarna en gång i tiden härjade. Som mycket ung fattade han tyckte för den finaste idrotten av dem alla - fotboll. Hand i hand med idrotten gick intresset för FIFA. I dag gör den unge mannen sitt bästa för att balansera studier och ihärdigt skrivande. Har varit på Eurogamer sedan juni 2015.

adam

Adam Holmberg

Skribent

Adam är en pedantisk västgöte som anser att ha ett liv är överflödigt. Spel är hans största intresse tillsammans med science-fiction och intag av energidryck tätt bakom. Hans mål i livet är att bevisa för alla att Uncharted 3 är som bäst mediokert. Har varit på Eurogamer sedan augusti 2015.

simon

Simon Berglind

Skribent

Simon är en förslappad skåning som gärna ödslar bort sina bästa år i diverse digitala fantasivärldar. Hans fäbless för svunna tider genomsyrar honom, ändå söker han att dölja sin längtan efter livmodern genom att blicka in i dagens hetsiga spelvärld. Har varit på Eurogamer sedan september 2015.

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!