Redaktionen på Eurogamer.se

Sveriges snyggaste redaktion.

Om du vill att vi recenserar ditt spel eller om du har en nyhet du vill tipsa om, vänligen kontakta Andréas Göransson (andreas.goransson@eurogamer.se)

Vill du annonsera? Kontakta Eurogamer Nordics annonschef Martin Wiinholt (martin@eurogamer.dk)

Vill du skriva för oss? Ibland söker vi nya skribenter och din ansökan skickar du till Andréas Göransson (andreas.goransson@eurogamer.se)

Läs även gärna vår redaktionella profil så att du vet vilka vi är och vad vi står för.

Det här är vi:

Eurogamer-ligan

andreas

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar, var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat. Har varit på Eurogamer sedan mars 2015.

robin

Robin Stjernberg

Redaktionschef

Redaktionens enda norrlänning red i tidens gryning på en älg ner till de halländska skogarna där han i dag pluggar film. En riktig förrädare anser de sura jämtarna i hans hemtrakter. Robin gillar konstiga filmer och hård hiphop men gör hellre inget annat än att ta sig en ordentlig prilla och spela episka äventyrsspel och hårda skjutare. Har varit på Eurogamer sedan mars 2015.

alex

Alex Pettersson

Skribent

Alex är en allätare och lapar i sig det mesta inom spel. Dark Souls, Metroid och Uncharted får helt enkelt slåss med FIFA om uppmärksamheten i sladdljungeln under tv:n. Och eftersom han är så förbaskat gammal har han också minst 25 års erfarenhet av spelande. Har varit på Eurogamer sedan mars 2015.

jonas2

Jonas Pettersson

Skribent

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck. Har varit på Eurogamer sedan mars 2015.

jacob

Jacob Kluge

Skribent

Jacob kommer ursprungligen från Varberg, men efter en längre vända till Lund och Malmö för studier är han numera bosatt i Göteborg. Intresset för spel har funnits hos honom hela livet, men det är inte förrän 2013 som han började skriva om och recensera spel. Förutom spel har Jacob ett stort intresse för musik, litteratur och resor. Har varit på Eurogamer sedan mars 2015.

adam

Adam Holmberg

Skribent

Adam är en pedantisk västgöte som anser att ha ett liv är överflödigt. Spel är hans största intresse tillsammans med science-fiction och intag av energidryck tätt bakom. Hans mål i livet är att bevisa för alla att Uncharted 3 är som bäst mediokert. Har varit på Eurogamer sedan mars 2015.

andre

André Stray

Skribent

André Stray är till vardags teknikjournalist, men håller alltid ett öga på vad som händer och sker i spelvärlden. Spelar allt han kan lägga vantarna på och tycker att alla borde spela igenom Chrono Trigger och Grim Fandango minst en gång om året. Har varit på Eurogamer sedan mars 2015.

peter

Peter Tjärndal

Skribent

Peter Tjärndal gillar många olika spel. Extra glad blir han åt spel som är märkta med "Nintendo" och som innehåller gröna rör, svampar och prinsessor. När han inte spelar så ser han på töntiga filmer eller lyfter skrot i hopp om att han en dag ska bli lika stark som en viss Arnold.

lucas2

Lucas Jones

Skribent

Lucas är en nationalekonom in-the-making från Skåne som envist hävdar att Nintendo 3DS är den bästa konsolen som finns. Han är i dagsläget den enda spelskribenten i hela Sverige som inte har en nextgenkonsol, och är därmed lika förlegad som en VHS-spelare. Har varit på Eurogamer sedan mars 2015.

sartori

Aldo Sartori

Skribent

Aldo är en nyhetsreporter på dagen, spelskribent på kvällen, och Totoro på natten. Han ser sig själv som en Mother hen av spel. Alla spel är välkomna under hans famn. Från svettiga FPS till mentalt nedbrytande strategispel och allt där emellan. Legenden säger att han föddes med en Gameboy i handen. Har varit på Eurogamer sedan mars 2015.

Kommentarer (2)

Skapa ett konto

ELLER