Redaktionen på Eurogamer.se

Sveriges snyggaste redaktion.

Om du vill att vi recenserar ditt spel eller om du har en nyhet du vill tipsa om, vänligen kontakta Andréas Göransson (andreas.goransson@eurogamer.se)

Vill du annonsera? Kontakta Eurogamer Nordics annonschef Martin Wiinholt (martin@eurogamer.dk)

Vill du skriva för oss? Ibland söker vi nya skribenter och din ansökan skickar du till Andréas Göransson (andreas.goransson@eurogamer.se)

Läs även gärna vår redaktionella profil så att du vet vilka vi är och vad vi står för.

Det här är vi:

Eurogamer-ligan

andreas

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar, var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat. Har varit på Eurogamer sedan mars 2015.

robin

Robin Stjernberg

Redaktionschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare. Har varit på Eurogamer sedan mars 2015.

jonas2

Jonas Pettersson

Assisterande redaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck. Har varit på Eurogamer sedan mars 2015.

alex

Alex Pettersson

Skribent

Alex är en allätare och lapar i sig det mesta inom spel. Dark Souls, Metroid och Uncharted får helt enkelt slåss med FIFA om uppmärksamheten i sladdljungeln under tv:n. Och eftersom han är så förbaskat gammal har han också minst 25 års erfarenhet av spelande. Har varit på Eurogamer sedan mars 2015.

peter

Peter Tjärndal

Skribent

Peter Tjärndal gillar många olika spel. Extra glad blir han åt spel som är märkta med "Nintendo" och som innehåller gröna rör, svampar och prinsessor. När han inte spelar så ser han på töntiga filmer eller lyfter skrot i hopp om att han en dag ska bli lika stark som en viss Arnold. Har varit på Eurogamer sedan mars 2015.

lucas2

Lucas Jones

Skribent

Lucas är en nationalekonom in-the-making från Skåne som envist hävdar att Nintendo 3DS är den bästa konsolen som finns. Han är i dagsläget den enda spelskribenten i hela Sverige som inte har en nextgenkonsol, och är därmed lika förlegad som en VHS-spelare. Har varit på Eurogamer sedan mars 2015.

sussi

Susanne Johansson

Skribent

Susanne kommer från den norrbottniska kusten och hoppade runt med blå igelkottar när andra hjälpte italienska rörmockare. Numera är hon Stockholmare, supportråtta och fast i MMO-träsket. Favoritriddjuret är en chocobo och när hon inte spelar så leker hon oftast med garn och pinnar framför teven. Har varit på Eurogamer sedan april 2015.

malin

Malin Granberg

Skribent

Malin har, trots sin härstamning från Piteås vackra älv, förlorat sin dialekt till Östergötlands platta landskap. Liksom det som drar henne till spel, så var det även äventyr (och universitet) som förde henne ner till den södra delen av landet där hon byggt sitt näste. En allätare med förkärlek till rollspel. Har varit på Eurogamer sedan april 2015.

staffan

Staffan Wallin

Skribent

Staffan är en av få kvarvarande i livet som upplevde sverigereleasen av Super Mario Bros 3. Med största sannolikhet också den enda som blev besviken på det. Var Nintendo trogen fram till och med Gamecube, innan en uppgradering till Xbox 360 skedde. Konverterade till Playstation efter dubbla Red Ring Of Death och är kvar där ännu. Redaktionens klart vackraste medlem. Har varit på Eurogamer sedan april 2015.

joakim

Joakim Håkansson

Skribent

Joakim kommer ifrån de mörka skogarna på småländska höglandet. När han inte snickrar på huset och springer efter sin tokiga 1-åring Nemo älskar han att varva ner med lite spel. Han föredrar att spela med vänner, tillsammans mot ondskans lakejer i World of Warcraft eller emot varandra i tävlingsinriktade spel som Counter Strike och Heroes of the Storm. Har varit på Eurogamer sedan maj 2015.

davidm

David Markkanen

Skribent

Galet kräsen skåning som föredrar att gnälla om spel än att faktiskt spela dem. Han gillar även att påpeka hur bäst Dark Souls är medan allt annat är skräp. David är förhållandevis ny till spelscenen och började på allvar med en Xbox 360 men vistas exklusivt på datorn nu för tiden. Den enda guden David tror på är Språkrådet. Har varit på Eurogamer sedan maj 2015.

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!