Senaste kommentarer

DavidMarkkanen 2 dagar sedan Bara i Japan. Såklart. :rolleyes:
DavidMarkkanen 3 dagar sedan Mycket trevligt. PSN nästa?
Nopy 4 dagar sedan Tycker kampanjen ser ut att innehålla lika mycket av originalets Halo-magi som valfritt Call of Duty. Multiplayer ser ut att bli rätt kul däremot.
AdamHolmberg 4 dagar sedan Bah, alla vet att Blista Compact är den bästa bilen evah.
Quint 4 dagar sedan Tycker det ser ut att börja med Metal Gear till MSX (eller möjligen ps2), snarare än NES, vilket väl känns rätt sätt att göra det på, om jag inte minns helt fel har jag för mig att Hideo Kojima inte hade mycket positivt att säga om NES-spelen.

Hade en plan att spela igenom alla spelen för ett par år sedan, införskaffade bland annat MGS 3 : Subsistence som innehåller portade versioner av MG & MG2 (tydligen med mindre förändringar, så inte heller de helt trogna originalet, men betydligt närmare än NES-versionen), men kom tog mig bara igenom det första spelet, tröttnade en bit in i MG2. Börjar kanske bli dags för ett nytt försök snart.
DavidMarkkanen 4 dagar sedan
jonaspettersson 5 dagar sedan @AlexPettersson Hoppas detsamma :) Silent Hills hade så mycket potential dock.
DavidMarkkanen 5 dagar sedan
AlexPettersson 1 vecka sedan Kommer fan ALDRIG kunna släppa Silent Hills! Men kul att de har något nytt på G, hoppas det är ett annat skräckspel som får oss att glömma Silent Hill-serien helt och hållet.
DavidMarkkanen 1 vecka sedan Superbra att smyga i, kanske. Men fula som stryk.
Nopy 1 vecka sedan Tycker det är rätt löjligt. Spel som Final Fantasy och Halo var en ljusglimt i mörkret under min egen tonårsperiod, inte något som gjorde att jag kände mig osäker. Mitt hjärta går ut till anorektiker. Tror deras problem är betydligt mer komplicerade än att de ser en smal karaktär och plötsligt slutar äta.

De PS-manipulerade ser ju rent av skrämmande ut. Mer som avskräckning från att någonsin bli tjock. :P
AndreasGöransson 1 vecka sedan @AlexPettersson @DavidMarkkanen Och detta är väl så folk ser ut som mest? Alltid bra med variation, tycker jag
RobinStjernberg 1 vecka sedan @Alestes Haha, samma här faktiskt. Lite sugen på denna dock, även fast den egentligen är helt onödig. ^^
AlexPettersson 1 vecka sedan @DavidMarkkanen Precis som många är i USA.
DavidMarkkanen 1 vecka sedan Men vad dumt, de ser genuint överviktiga ut. Hur är det ... bättre ...
Alestes 1 vecka sedan Underbart spel med fantastisk musik, vacker grafik och en engagerande berättelse, men dess gameplay är lite repetetivt tyvärr, så jag hoppas att denna nyversion spiffar upp det.
Alestes 1 vecka sedan Det var länge sedan japanska Square-Enix imponerade på mig, tyvärr, så jag kan inte säga jag är speciellt hypad. Dom senaste åren dom bästa spelen från Square-Enix har kommit från forna Eidos, så som Deus Ex, Tomb Raider osv.

Det som jag mest vill att Square-Enix gör är att släppa alla amerikanska PS1-spel som aldrig släpptes i Europa på Europeiska Playstation Store, som Chrono Cross, Legend of Mana, Threads of Fate, Xenogears osv. JRPG-klassiker som aldrig kommit hit.

Konami var duktiga och släppte PS2-spelet Suikoden III på Europeiska Playstation Store för en månad sedan, trots det aldrig släppts här förut. Så det släpptes i Europa 13 år "för sent", men bättre sent än aldrig!
Alestes 1 vecka sedan Hoppas verkligen att SEGA släpper Shenmue 1&2 HD innan Shenmue 3 släpps.
Alestes 1 vecka sedan Jag köpte den officiella fjärrkontrollen till PS2, och det är bland det sämsta köp jag någonsin gjort. Använde den aldrig, trots PS2an användes flitigt som DVD-spelare i flera år.
Alestes 1 vecka sedan Lost Odyssey och Shadow Complex for min del.
DavidMarkkanen 2 veckor sedan PS4:an får allt mer spel. Kanske blir det dags snart att skaffa en :eek:
DavidMarkkanen 2 veckor sedan Inte mycket till rykte. Det kommer bli AMD 100%. Intel har inte tillräckligt stark integrerad grafik och Nvidia har ingen x86-licens. Dessutom finns det knappt pengar i konsolaffären. Det är inte av en slump att AMD levererar CPU och GPU till PS4 och Xbox One, samtidigt som deras aktier störtdyker. Enda alternativet är alltså AMD eller custom Problemet med custom = svårt att koda och dyrt.
PeterTjarndal 2 veckor sedan Jag har bara testat denna grunka en gång i en kort liten stund och visst var det en stor flopp och inte en särskilt bra produkt men oj vilken grymt skarp och bra 3D det var på den!!

Jag blev positivt överraskad när jag testade den faktiskt pga skarpheten och att det faktiskt var riktig 3D så många år före 3DS och allting.

Vore kul om Nintendo kunde gå tillbaks till konceptet och verkligen göra en stark utmanare till Oculus Rift nu när tekniken har kommit ikapp.
jonaspettersson 2 veckor sedan Helt klart läskigt, men inte direkt förvånande när det gäller Kojima.
Roligast var ju när han kom fram till Metal Gear Acid-texten: "That's nothing special" xD
AndreasGöransson 2 veckor sedan @null Exakt!
AndreasGöransson 2 veckor sedan @Nopy Haha! Så kan man ju faktiskt göra :)
Nopy 2 veckor sedan Ju fler xbox man har desto bättre blir det ju. Men faktiskt, medan dem ena två står och laddar ner uppdateringar kan man spela på den tredje istället för att flörta med mobilen. Fast... jisses ja.
guanophobic 2 veckor sedan 6 miljarder?
jonaspettersson 2 veckor sedan Ett ypperligt tillfälle att spela igenom serien på, med den bästa hårdvaran.
jonaspettersson 2 veckor sedan De har inte funderat på hans mentala tillstånd? De vinklar det direkt mot att det är spelens fel från första början, men det är bara ett verktyg för honom att fly verkligheten. Frågan som snarare borde ställas är vad som har gjorts för att få hans mentala hälsa på rätt köl.
AlexPettersson 3 veckor sedan Heja Jordan Henderson!
AlexPettersson 3 veckor sedan HAHAHA! Helt rätt. Ge inte den där hamburgarluktande Ryu-kopian några fördelar.
jimivallpeterson 3 veckor sedan Det här tackar jag inte nej till!
Även om jag klart gärna hade sett att det hade varit till konsol. Men jag skulle tro att det aldrig var ett alternativ.
jonaspettersson 3 veckor sedan Hoppas innerligt att detta sänder ett meddelande till utvecklare överallt och särskilt Ready at Dawn själva. Arrogans biter sig självt i röven =p
_genki 3 veckor sedan Känns tråkigt att det är en amerikask "dude" som är allmänt vårdslös med hårdvaran. Visst, den lär ju ha en del wear 'n tear, men något så värdefullt bode behandlas med lite ömhet. Det tycker iaf jag. :)
AlexPettersson 4 veckor sedan Funderade precis på att plasta av min kopia till PC. Lär väl knappast va i närheten på PS4, rent grafikmässigt?
jonaspettersson 4 veckor sedan @Alestes Jo, har själv funderat på att ta plocka fram ettan igen. Uppföljaren ser onekligen lovande ut just nu. Å andra sidan är det en bit till 2016 ännu :)
AndreasGöransson 4 veckor sedan @Alestes Då är vi två! :)
Alestes 4 veckor sedan Kan redan nu säga att detta nog blir årets spel för mig 2016. Fullkomligt älskade ettan och spelat igenom det åtta gånger och tänker att det nog är dags för att spela igenom det igen snart.
Alestes 4 veckor sedan Så glad över att Shenmue 3 kommer, men hoppas verkligen att SEGA släpper Shenmue 1&2 HD också.
jonaspettersson 1 månad sedan @Quint The wonder of Steam ;)
Quint 1 månad sedan Se där ja, helt missat att Tales of Zestiria dykt upp som förbokningsbart på steam. Har väntat på att ps3-versionen ska hitta till europa, men släpps det till PC köper jag ju hellre det där.

Riktigt trevligt att fler och fler jrpgs börjar hitta till steam, fast innebär även att jag får färre och färre anledningar att hålla på att köpa alla nya konsoler som släpps :)
alexanderschussler 1 månad sedan Nintendo hade modet att haspla ur sig en bunt lir som ingen egentligen bryr sig om...ungefär där har du den enda problemet med hela deras konferens...

Om du väljer att blunda för det så har du missat vad som egentligen hände eller varför alla är irriterade.
osxgbg 1 månad sedan Börjar bli mer regel än undantag att släppa spel i halvfärdiga till ofärdiga skick för att sedan patcha upp det med rejäla patchar på flera GB. Jag har tur som har en ordentlig och stabil uppkoppling utan något krav på hur mycket jag får ladda ner, men tänk de som har en svajjig uppkoppling och/eller har bara ett visst antal GB att ladda ner varje månad.

Som konsument är jag rejält trött på detta och kommer sluta att förboka samt köpa spel på releasedagen, detta medför ett inkomstbortfall för företagen som de förhoppningsvis känner av då jag inte är ensam om att gå denna väg. Tyvärr lär väl de företagen skylla på den höga piratkopieringsmarknaden och säga att de har minsann inte råd att göra spel till PC och yada yada yada. OM ett spel är bra säljer det och ett bra spel är ett färdigt spel.
jonaspettersson 1 månad sedan Bring it! :D
AndreasGöransson 1 månad sedan @Quint Jag gillar på antalet spel + att samlingen är komplett, åtminstone för EU-spel :)
Quint 1 månad sedan Nog för att jag aldrig hade Sega saturn, vilket innebär att det finns mycket "nya" spel för mig att utforska i den samlingen, men den totala bristen på nostalgi det samtidigt innebär gör att jag tror att jag avstår :)

Men är inte priset ändå ganska högt? Runt 400kr/spel i snitt, om man antar att konsollen med tillbehör är värd ungefär de 2 spel som fattas för att komma upp i jämna 250 spel. Visst är Panser Dragoon Saga dyrt och drar upp snittet, men är de andra spelen såpass ovanliga/dyra även de, eller betalar man mycket för tiden han lagt på att bygga samlingen också (vilket säkert tagit ett bra tag)?
AndreasGöransson 1 månad sedan @AdamHolmberg :)
RobinStjernberg 1 månad sedan Mooar norrlänningar!
AdamHolmberg 1 månad sedan Sony visade ett spel där man slogs mot robotdinosaurier. Sony vann. Därmed pasta ;)