Senaste kommentarer

jonaspettersson 2 dagar sedan @Quint The wonder of Steam ;)
Quint 2 dagar sedan Se där ja, helt missat att Tales of Zestiria dykt upp som förbokningsbart på steam. Har väntat på att ps3-versionen ska hitta till europa, men släpps det till PC köper jag ju hellre det där.

Riktigt trevligt att fler och fler jrpgs börjar hitta till steam, fast innebär även att jag får färre och färre anledningar att hålla på att köpa alla nya konsoler som släpps :)
alexanderschussler 2 dagar sedan Nintendo hade modet att haspla ur sig en bunt lir som ingen egentligen bryr sig om...ungefär där har du den enda problemet med hela deras konferens...

Om du väljer att blunda för det så har du missat vad som egentligen hände eller varför alla är irriterade.
osxgbg 5 dagar sedan Börjar bli mer regel än undantag att släppa spel i halvfärdiga till ofärdiga skick för att sedan patcha upp det med rejäla patchar på flera GB. Jag har tur som har en ordentlig och stabil uppkoppling utan något krav på hur mycket jag får ladda ner, men tänk de som har en svajjig uppkoppling och/eller har bara ett visst antal GB att ladda ner varje månad.

Som konsument är jag rejält trött på detta och kommer sluta att förboka samt köpa spel på releasedagen, detta medför ett inkomstbortfall för företagen som de förhoppningsvis känner av då jag inte är ensam om att gå denna väg. Tyvärr lär väl de företagen skylla på den höga piratkopieringsmarknaden och säga att de har minsann inte råd att göra spel till PC och yada yada yada. OM ett spel är bra säljer det och ett bra spel är ett färdigt spel.
jonaspettersson 1 vecka sedan Bring it! :D
AndreasGöransson 1 vecka sedan @Quint Jag gillar på antalet spel + att samlingen är komplett, åtminstone för EU-spel :)
Quint 1 vecka sedan Nog för att jag aldrig hade Sega saturn, vilket innebär att det finns mycket "nya" spel för mig att utforska i den samlingen, men den totala bristen på nostalgi det samtidigt innebär gör att jag tror att jag avstår :)

Men är inte priset ändå ganska högt? Runt 400kr/spel i snitt, om man antar att konsollen med tillbehör är värd ungefär de 2 spel som fattas för att komma upp i jämna 250 spel. Visst är Panser Dragoon Saga dyrt och drar upp snittet, men är de andra spelen såpass ovanliga/dyra även de, eller betalar man mycket för tiden han lagt på att bygga samlingen också (vilket säkert tagit ett bra tag)?
AndreasGöransson 2 veckor sedan @AdamHolmberg :)
RobinStjernberg 2 veckor sedan Mooar norrlänningar!
AdamHolmberg 2 veckor sedan Sony visade ett spel där man slogs mot robotdinosaurier. Sony vann. Därmed pasta ;)
Quint 2 veckor sedan Är ju inte bara att de haft virtual boy som gör hans uttalande roligt, jag menar, "it's just tech"? Det känns ju som att allt nintendo gjort de senaste åren är att hitta på den ena tech-gimmicken efter den andra :p

Sedan kan jag hålla med om att VR känns lite överhypat just nu. Missförstå mig rätt, jag ser fram emot att spela spel med VR-hjälm, om inte annat för att se hur mycket bättre det är nu än när jag testade det första gången för ca 20 år sedan :) Men jag ser det mer som en kul sak för vissa specifika spel än något som nära nog kommer ersätta vanliga skärmar för spel (vilket det ibland kan låta när det pratas om hur VR är framtiden), på samma sätt som motion control kan vara kul för vissa spel, men långt ifrån är rätt för alla.
AlexPettersson 3 veckor sedan När får vi ha med oss hunden Turbo på våra äventyr i Fallout?
Mac_da_man 3 veckor sedan @AlexPettersson välj vilket som av de presenterade, svaret blir samma :) men tänkte iofs mest på fallout 4
AlexPettersson 3 veckor sedan @Mac_da_man Vilket av dem? :D
Mac_da_man 3 veckor sedan kan bli hur bra som helst det här spelet!
Alestes 4 veckor sedan Jag var i den lokala butiken och kollade lite om dom hade något intressant, men det enda jag köpte var en mugg.
jonaspettersson 4 veckor sedan @Alestes Originalet är alltid bäst :)
Alestes 4 veckor sedan Trevligt, ser fram emot det. Men vilken kass låt dom hade i trailern, mycket sämre än originalet, tycker jag iaf.
AndreasGöransson 4 veckor sedan @jimivallpeterson Äsch då, kritik har ingen dött av. Så länge den är konstruktiv så är det ingen fara :)
jimivallpeterson 4 veckor sedan @AlexPettersson Jamen visst. Absolut ingen kritik mot er! Vill bara inte att ni ska hoppas förgäves ;-D
AlexPettersson 4 veckor sedan @jimivallpeterson haha stämmer som sagt ja. Svårt att ha stenkoll på precis allt, inte minst i det allra första avsnittet :)
AndreasGöransson 4 veckor sedan @jimivallpeterson Haha, vi insåg detta försent :)
jimivallpeterson 4 veckor sedan Kul med podcast!

Verkar som att ni missat detta:
https://twitter.com/NintendoAmerica/status/5 81579256704081920
jonaspettersson 4 veckor sedan @Quint Tja, det är väl logiskt att de är ondingar när man väl är Harley ;)

Helt klart en trevlig bonus, men personligen är jag inte heller mycket för att förbeställa för att få grejer. Kommer ta det i efterhand :)
Quint 4 veckor sedan Ondingar? Inga höga tankar om poliser här inte ;)

Ser rätt intressant ut, gillar egentligen inte att förbeställa, brukar alltid bli så mycket dyrare än att avvakta någon/några veckor och sedan hitta någon billig butik att köpa från, men får se hur jag gör nu, verkar ju vara en trevlig bonus ändå.
RobinStjernberg 1 månad sedan @thulin82 Skulle inte säga att ESO är något för dig då. Jag var i samma sits – älskar TES-serien men är inget speciellt stort MMO-fan. Och ESO är mycket mer ett klassiskt MMO i Elder Scrolls-förpackning än en ordentlig del i serien. Tyvärr.
AndreasGöransson 1 månad sedan @thulin82 Något verkar konstigt med taggningen av namnet. Får kolla med teknikerna om det :)

Angående grafiken så håller jag med - det ser rätt föråldrat ut. Men så var Fallout 3 heller inte särskilt snyggt när det kom.
AndreasGöransson 1 månad sedan @thulin82 Det tycker jag! :)
thulin82 1 månad sedan @AndreasGöransson Får testa hemma hos nån polare helt enkelt.
thulin82 1 månad sedan @AndreasGöransson Men hur är det med grafiken egentligen? Ser snarare ut som Ps3 än PS4?
Inte för att det egentligen spelar nån roll...

edit, att försöka länka ditt namn var ju inte det lättaste?
AndreasGöransson 1 månad sedan @thulin82 Vi också! :)
AndreasGöransson 1 månad sedan @thulin82 Om du inte gillar online så lär detta inte vara något för dig, nej. Men är du nyfiken - prova :)
thulin82 1 månad sedan Så taggad!!!
thulin82 1 månad sedan Ok, hjälp mig här!
Älskar Skyrim och TES-världen, men är ingen stor älskare av att spela online, och har aldrig lirat WoW eller nåt liknande.
Är ESO något för mig?
Quint 1 månad sedan @AndreasGöransson Japp, får sluta köpa spel ett tag nu och sedan ta i rejält på sommarrean, som väl lär börja snart, så jag kommer upp i snygga 666 istället :)

Fast steam verkar lite inkonsekvent när det gäller hur många spel man har, ser olika siffror beroende på var jag kollar. Klickar jag in mig på spellistan och väljer att visa alla spel säger den 346, antar att DLC och/eller gratisspel man testat räknas olika på olika ställen
AndreasGöransson 1 månad sedan @Quint Haha! 333 alltså? Halvvägs till den magiska siffran ;)
Quint 1 månad sedan Eftersom jag köper majoriteten av mina steam-spel på rea och sedan låter dem ligga tills jag blir sugen på att spela dem så har 14 dagars tidsfristen hunnit gå ut sedan länge när jag eventuellt skulle få för mig att ångra något.

Men just nu kan jag inte komma på något specifik spel jag ångrar ändå, är väl snarare lite generell ångest över att ha 333 spel i sitt steam-bibliotek och knappt ha spelat 20 av dem :)
AndreasGöransson 1 månad sedan @Quint Eftersom Tidsexklusiv har jag för mig, även om det är stort tvek att det kommer till PS4. PC är väl troligare :)
Alestes 1 månad sedan Ser fram emot mer info.
jonaspettersson 1 månad sedan @AlexPettersson Vet! Sick är vad det är :D
Quint 1 månad sedan Var det redan bekräftat att detta var tids-exklusivt, eller åtminstone något man kan gissa?

Om det aldrig kommer släppas till något annat än xbox one skulle det kunnat vara spelet som för mig att skaffa den konsolen, men om det några månader senare kommer ett Rise of the Tomb raider - ultimate edition till PC så kan jag lika gärna vänta :)
AlexPettersson 1 månad sedan Haha! Jävlar vilken ensemble!
DavidMarkkanen 1 månad sedan Mitt problem med handlingen i nuläget, 50 timmar in, är att allt går ut på att hitta personer. Hitta person X för person Z för att hitta person Y. Alltmedan spelets gameplay är likadan timme 1 och timme 50, utan att bli svårare. Tvärtom har jag upplevt att Witcher 3 blir lättare och lättare. Welp.
SusanneJohansson 1 månad sedan @teliangangstern Smaken är som bekant som baken, delad.
AlexPettersson 1 månad sedan @teliangangstern Fast det är väl sen gammalt att The Witchers användande av blottade kroppsdelar är ganska fånigt? Inte som att det skänker ett helt annat djup åt berättelsen direkt.
JoakimHåkansson 1 månad sedan @jimivallpeterson Det verkar som att spelet fått ett varmare mottagande ifrån många andra recensenter så chansen är stor att du blir nöjd.
Mac_da_man 1 månad sedan Väntar fortfarande på lite fler patchar för spelet innan jag kastar mig in i det, antar att jag i princip bara kommer spela W3 när det väl är igång och då får gärna den dåliga fps:en och buggarna vara fixade!
AndreasGöransson 1 månad sedan @teliangangstern Det kommer han göra, lovar ;)
teliangangstern 1 månad sedan Nu har jag "bara" spenderat ca 60 timmar i The Witcher 3, men denna recension känns ovärdig.
Skulle våga påstå att alla framtida RPG/open world-spel kommer att behöva "step up their game" sig för att komma upp till CDPR´s nysatta standard. Och denna platta, lite trötta recension gör inte spelet rättvisa enligt mig.

Och orka klaga på den omotiverade rumpan. Det är en dröm Gerald har som jag gissar vill etablera att han har en nära/fysisk relation till den uppenbart starka och självständiga kvinnan. Man får välja sina strider som feminist år 2015, och detta är inte en av dom känner jag spontant. kanske blir värre senare i spelet.

I vilket fall är detta ett fantastiskt spel, och utvecklarna verkar bestämda att ge det support en lång tid fram. De borde få mer ryggdunkar av oss gamers än vad den här recensionen vill ge sken av.

/end rant
teliangangstern 1 månad sedan Bra rec! Blir inte supertaggad på att köpa, men jag ska hålla ett öga på serien. Om de adderar lite roliga spelmekaniker och lite mer komplexitet så kanske det kan vara värt att skörda loss i framtiden.

Hoppas att det blir du som kör alla framtida recensioner Lucas!