Senaste kommentarer

Macke86 8 timmar sedan Varit värre?? Att han gör exklusiva spel till Sony är ju de bästa som hänt :D
AlexPettersson 12 timmar sedan @niklasalicki Hehe, jag missade att Blood-Starved Best (körde på svenska, men det är väl kräket uppe på bron?) ens existerade först, vilket gjorde att jag dödade hen på första försöket när jag kom tillbaka till första området.
niklasalicki 15 timmar sedan @AlexPettersson Gör det? För nu dog jag på Blood-starved Beast eller whatever när det var typ ett slag kvar. Har inga blood vials kvar. Så med andra ord måste jag nu: farma blood vials i 20 minuter, kämpa mig fram till monstret igen i 10 minuter för att ha EN chans till att ta honom. Liksom, wtf? Om man jag inte gör det då? En halvtimme till och en till och en till... Resptekterar inte min tid som sagt.
niklasalicki 15 timmar sedan @Nanonine Jag har börjat fundera på om det helt enkelt kan vara såhär lätt: alla som inte är föräldrar älskar spelet, alla som är det känner som du och jag. Bara så.
lucasnjones 1 dag sedan Jag måste ha det här i mitt liv.
JimmyAnderssonEG 2 dagar sedan @bylinjonas hehe senaste sonic-spelet jag själv lira på riktigt va också Sonic Adventure! har provat alla efterföljande men tyvärr har de alla gjort mig besviken, även Adventures om man ska va ärlig... Men jag håller med dig att man borde nog göra nått helt nytt.
Kanske inte ta bort att man skall springa snabbt, men göra nått gameplay som verkligen funkar med den stilen. I och med att Sonic släpps exklusivt till Nintendos maskiner för tillfället kanske man skulle låta Shigeru Miyamoto se över varumärket? Göra ett F-zero-inspirerat plattform-spel hade vart en dröm till NX:)
bylinjonas 2 dagar sedan Längesen jag spelade ett Sonicspel nu, tror senaste var Sonic Adventures på Dreamcast och det minns jag inte som speciellt bra. Kanske måste de verkligen omdefinera Sonic och inse att springa fort kanske inte ska vara huvudfokuset?
Nanonine 3 dagar sedan Härligt, go go Alliance!
Nanonine 3 dagar sedan Instämmer helt och trots att jag harvat mig igenom de första timmarna är det fortfarande tveksamt om jag pallar med att fortsätta, med två småbarn, två jobb, ett hus och så vidare har jag verkligen ingen energi över till spel som precis som du säger, INTE respekterar min tid.
Quint 3 dagar sedan När jag först såg detta började jag undra exakt var amazon ska få in sina pengar ifrån för det här om spelmotorn är helt gratis, men gissningsvis är det väl till åtminstone till viss del baserat på just ovan nämnda gamelift.

Tittade på gamelift priserna lite och var riktigt svårt att få någon bra bild på kostanderna, som tur är har de lite räkneexempel på sidan:

http://aws.amazon.com/gamelift/pricing/< br />
Inte läst på så noga än om exakt hur det fungerar i övrigt men man kan ju hoppas att man i förväg anger lite maxgränser för hur många instanser man vill tillåta osv, så att inte någon glad amatör som lyckas slänga ihop ett mer framgångsrikt spel än planerat får in en massa användare i någon obetald öppen beta innan hen tagit fram en riktig affärsmodell för att få in pengar på sitt spel och helt plötsligt får en gigantisk räkning från Amazon för serveranvändning :)
AlexPettersson 3 dagar sedan Hahaha! Känner verkligen exakt igen det där om början...Det var helt enkelt för jävligt. Tog nog mig säkert tre timmar att ens öppna den där första jävla grinden som möjliggjorde spelets första genväg. Men oj vad det lossnar sen!
AndreasGoransson 3 dagar sedan @andreasandreen Haha! Jag är också sugen :D
AndyZedd 4 dagar sedan Längtar verkligen till April,
Quint 5 dagar sedan Vet inte om eye-tracking för att verkligen styra spelen känns som en direkt spännande grej (annat än som just en gimmick), men som en feature i andra sammanhang kan det defintivt vara intressant. Tobii & Starbreeze har ju t.ex ett samarbete runt att introducera eye-tracking i Starbeezes VR-headset, där skulle det kunna göra mycket nytta genom att styra fokus & detaljrikedom baserat på var/hur man tittar även om man inte nödvändigtvis skulle styra spelen den vägen.

Känns ju däremot som en lite spännande utmaning att få in tobiis hårdvara i vr-hjälmen utan att sensorn vara ivägen för displayerna :) Man är ju ganska nära displayerna (som just i StarVR fallet dessutom är gigantiska) så svårt att se var/hur de ska kunna få plats med en sensor som ser ögat, men kan bli intressant om de får till något bra.
andreasandreen 5 dagar sedan Vande mig direkt. He's awesome!
bylinjonas 1 vecka sedan För lite tid och för mycket grind får bli mitt svar..
AndreasGoransson 1 vecka sedan @jonaspettersson :'D
jonaspettersson 1 vecka sedan Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
jonaspettersson 1 vecka sedan @Quint Jag funderar också på vad det är som trissar upp det så mycket. Men som sagt, röstskådespeleri, motion capture, manus, mellansekvenser, marknadsföring. Det bär väl iväg till slut, beroende på titel :)
Quint 2 veckor sedan Hade varit intressant att veta vad den stora delen av de pengarna går på. Visst kan man anlita dyra skådespelare att göra röster och ha massa blizzard-kvalitets animationer i sina mellansekvenser, men om man hoppar över sådant, Vad är det kvar då?

Kan komma på manusförfattare och mer jobb med att scripta events men är det så stort jämfört med att bygga allt content, alla grafik, designa alla kartor osv, där jag antar att multiplayer-kartor, för balansens skull, kräver mer än en singleplayer-bana? Känns som jag måste missa något väldigt stort :)
AndreasGoransson 2 veckor sedan @Quint Kan varit rookie-misstag med :) PC fanns med innan men gissar på att den togs bort snabbt som tusan.
Quint 2 veckor sedan Har lite problem med språket på sidan, men ser bara Xbox One där nu, är det jag som läser sidan fel eller blev de kanske tillsagda och tog bort PC-infon?

Quantum Break är just nu det spelet jag tittat på som kanske kan få mig att köpa en Xbox One, men om det släppts till PC också framöver så vet jag inte riktigt när jag ska hittat något som får mig att köpa den konsolen.

De senaste generationerna har jag alltid haft alla system, så känns ju fånigt att missa Xbox One, men tänker ju inte köpa en bara för att ha köpt den. Något spel, någon ursäkt, hur fånig den än må vara, känner jag att jag kan behöva för att investera de pengarna :)
appel 2 veckor sedan Själv kan jag tycka att det var helidiotiskt att ge sin son ett kreditkort med så mycket kredit på.. Desssutom hade han kunnat ställa in sin sons konto så att det inte går att köpa något med det.
eriktimle 3 veckor sedan DualDGaming Extra
Ponjonkri 3 veckor sedan Dualdigaming extra
LilPowaahh 3 veckor sedan Softisffs och Chriswhippit!
andreasandreen 3 veckor sedan Hey, jag gillar Billys tats, även om de är sådana där generiska tribal-tats.
Har bara börjat spela spelet själv nu - minns jag inte tyckte illa om det för 9 år sedan eller vad det blir nu. Där är vissa grejer jag har börjat störa mig på redan, men samtidigt tycker jag ändå att en Drop Item-funktion är jäkligt coolt, om man använder det smart så kan det bli en smidigare historia än de andra spelen - kanske!
Quint 3 veckor sedan Har inte spelat spelet och med den stora varningstexten på youtube-videon känns det inte direkt som ett "safe for work"-klipp :)

Men baserat på vad man läser här känns det väl rätt solklart att spelet bryter mot reglerna. Känns även märkligt att jämföra med GTA & The Witcher, även om sex förekommer är det ju inte det primära fokuset för spelen. Visst, "gore & violence" kan väl diskuteras, men även om det är vanligt förekommande är det ju fortfarande inte själva målet i spelen.

Sedan kan man ju diskutera vad man tycker om deras regler, själv tycker jag kanske att det hade räckt om de haft någon form av åldersgräns & varning för streams med "adult content" eller liknande (de borde de väl nästan redan ha för vissa spel kanske? inte särskilt aktiv på twitch så har dålig koll på hur det fungerar), men det är deras tjänst så som jag ser det är det upp till dem att bestämma vilket content de vill ha på den.
Quint 3 veckor sedan Star Ocean är det jag ser mest fram emot av de spelen, med ganska stor marginal, hoppas vi även hinner få se det här i Europa år.

Dark Souls 3 kan väl även det vara lite intressant även om jag inte är fullt lika frälst av From Softwares action-RPGs som många andra i spelvärlden verkar vara :)
AdamHolmberg 4 veckor sedan Fast GTA V använder också en version av Euphoria (systemet är nästan integrerat i deras motor nu då det använts i GTA IV, GTA V, RDR och Max Payne) även fast de verkar köra lite mer vanliga animationer jämfört med tidigare :)
Quint 4 veckor sedan @AndreasGoransson Ok, min var inte fullt så konsekvent, han spela en bunt spel innan jag först fick problem med Lost Odyssey, men när det krånglade var jag föst osäker på om det var fel på skivan eller inte.

När jag senare fick samma problem, med likadana repor, på gears of war när jag spelade det med en kompis, fastän jag spelat igenom det själv tidigare utan problem, så började jag däremot ana oråd. Men då var konsolen redan såpass gammal att jag inte var helt säker på hur det såg ut med garanti-tid längre (hade redan hunnit ha den inne på en reparations-vända för RROD), så passade på att uppgradera mig till en elite istället. Då fick jag både hdmi-utgång & inbyggt wifi-stöd som en bonus.
AndreasGoransson 4 veckor sedan @Quint Min med. Konsolhelvetet åt upp två spel, bara första dagen :(
Quint 4 veckor sedan Min första 360 repade cd-skivor även utan att jag flyttade på den. Både Gears of War och Lost Odyssey fick tydliga repor på sina skivor fastän konsolen stod fint och orörd i tv-bänken, var en av anledningarna till att jag bytte ut den (den andra var att den lät som ett jetplan).

Som tur är lyckades den inte förstöra skivorna mer än att jag kunde polera bort dem med lite tandkräm och sedan fortsätta spela, skönt att vissa life-hacks faktiskt fungerar :)
Macke86 4 veckor sedan Så hade man velat att fler spel gjorde.. Ja vill ju ha fysisk utgåva så man har något att ställa i hyllan å samla på men man hade ju gärna haft spelet nedladdat på konsolen så man hade de tillgängligt hela tiden :D
robertarveteg 4 veckor sedan Har han någonsin haft weapon engrams av något slag med sig. Är något jag längtat länge efter.
filipcuparevic 4 veckor sedan ufosxm är bäst och italhwho
filipcuparevic 4 veckor sedan Inlägg borttaget
filipcuparevic 4 veckor sedan Inlägg borttaget
AndreasGoransson 4 veckor sedan Oj! Här var det aktivitet :o
erikkraft 1 månad sedan Dualdgaming
moaeriksson 1 månad sedan Jag tycker chriswhippit borde vinna jag älskar hans videos han gör mig glad varje dag så snälla rösta på honom ❤️😀
italkwho 1 månad sedan Wow, vad coolt! Tack för nomineringen! :D
catsuli 1 månad sedan Ufosxm
linnnilssonasplund 1 månad sedan DualDGaming
emiljson 1 månad sedan Dualdgaming
emiljson 1 månad sedan Ufosxm
appel 1 månad sedan Unravel ser man ju fram emot i alla fall. :)
Quint 1 månad sedan Är det så mycket remastered? Tycker det ser ut ungefär som ps3-versionen, möjligen att de ökat på den "målade" effekten och att allt ser lite pixligare ut, men inte övertygad om att jag tycker det är en förbättring :)

Var så sett längesedan jag spelade det, har hänt förr att jag minns gamla spel som snyggare än de egentligen var.
AndreasGoransson 1 månad sedan @null Förhoppningsvis blir det för en liten slant. Fullpris vore märkligt :)
Quint 1 månad sedan Enkelheten runt styrningen är väl ungefär vad jag förväntat mig vad gäller första generationens VR-spel, blir mer intressant när det släpps lite mer "riktiga" spel.

Skulle gärna testa det, men känns inte som att detta blir spelet som får mig att köpa vr-utrustning :)

Sedan kan man ju inte låta bli att undra om den här typen av enkla spel kommer säljas som fullprisspel? När/om jag skaffar en vr-hjälm till ps4:an skulle jag mycket väl kunna tänka mig att lägga någon hundralapp på något sådant här för att utöka vr-spel-biblioteket lite, men aldrig att jag skulle betala fullpris för det.