Senaste kommentarer

PetterHFrank 9 timmar sedan Underbart trevliga nyheter!
JimmyAnderssonEG 1 dag sedan @MaxBandit hehe jag tror det blir nice:) 256 är coolt om än inte lika bra som mästerverket Championship Edition DX som kom 2010. För dem som har missat det är det ett näst intill perfekt pac.man-spel:)
MaxBandit 1 dag sedan Undra om personer som är med i Game of Thrones spelar spel från den svenska speluvecklaren Paradox Crusader Kings 2... Finns juh till och med en Game of Thrones modd till det spelet :)
MaxBandit 1 dag sedan Hehe, tveksamt om det blir en succé men vi får se, kul att du hittade videon i vilket fall.
MaxBandit 1 dag sedan Ser häftigt ut! Lite väl blodigt för min smak men annars grymt!
Quint 2 dagar sedan Underbart att se, har spenderats många timmar med Kick Off :)
Babbel 3 dagar sedan @null Jajamen det gör det! Samma gamla goda spel fast med ett Super Mario skin! :)
AndreasGoransson 3 dagar sedan @jimivallpeterson Jag tror det! :-)
jimivallpeterson 3 dagar sedan Åh, så jäkla underbart! Men går det fortfarande ut på att bygga hus och hotell?
Quint 6 dagar sedan Jag fortsätter ungefär som förra helgen, kommer spela Witcher 3 och önska att jag spelade Uncharted 4 eller något sådant :)
jonaspettersson 6 dagar sedan Uhm.. xD
AndreasGoransson 1 vecka sedan @appel Tackar :-) Jag uppdaterar texten!
appel 1 vecka sedan Från mailet Microsoft skickade ut:
"Från och med 20 juni 2016 kommer priset på en 12 månader lång prenumeration på Xbox Live Guld att öka från 449,00 kr till 599,00 kr. Om prenumerationen förnyas automatiskt före 20 juni 2016 får du betala det nuvarande priset. Om det sker efter 20 juni 2016 får du betala det nya priset nästa gång prenumerationen förnyas automatiskt. "

Så länge de fortsätter med bra rabatter och GwG spel så stör det inte mig.
Quint 1 vecka sedan Kan väl tycka att citatet:
I suppose it can be seen that way. However, the NX is neither the successor to the Wii U nor to the 3DS. It’s a new way of playing games, which I think will have a larger impact that the Wii U, but I don’t feel it’s a pure replacement for the Wii U.
känns lite oroväckande, har inte jättestort förtroende för Nintendos gimmickar egentligen och efter Wii U hade man kanske gissat att de skulle vara lite försiktigare. Låter som att de ändå tänker chansa och försöka hitta nästa Wii som säljer på att vara något nytt, men tror det kan bli svårt att konkurrera med VR om rollen som det nya fräcka som alla ska ha inom den överskådliga framtiden.
Quint 1 vecka sedan Tja, det kan ju knappast bli sämre än den gamla Super Mario Bros filmen :)
jimivallpeterson 1 vecka sedan Har svårt att tro att något av dem skulle släppas redan nästa år. Möjligen KH3 (hoppas hoppas!)
RobinStjernberg 2 veckor sedan @Quint Ja men faktiskt. Som Sony gör med sin kamera liksom. Något måste de i alla fall göra för att inte Kinecten ska dö en stillsam död.
RobinStjernberg 2 veckor sedan @Quint Lovar att du inte kommer bli besviken på UC4! :D
Quint 2 veckor sedan Vet inte hur länge jag kämpat med Witcher 3 nu, jag vet ju att det egentligen är ett bra spel och när jag väl sätter mig och spelar det tycker jag det är kul, men av någon anledning har haft fruktansvärt svårt att just hitta suget att sätta mig och spela det.

Så målet för helgen är ändå att fortsätta med Witcher 3, även om jag egentligen vill spela Uncharted 4 som jag väntat väldigt länge på :)
Quint 2 veckor sedan jag tycker kinecten känns som att den borde vara ett självklart tillbehör för VR-spel, även om det ju då snarare är till PC än Xbox One. Men tycker att om det är någon gång det borde vara användbart att läsa av exakt hur spelaren rör sig borde det ju vara i VR.

Just detta spelets trailer gör väl däremot inte mycket för att få mig att känna något sug efter att inhandla en xbox one med kinect :)
Quint 2 veckor sedan Märker också ofta av en tydligen gräns när man "gått om" svårighetsnivån i spel, var den gränsen går varierar väldigt mycket från spel till spel.

Jag har alltid som strategi i allt rollspel att gå åt "fel håll" först, i så stor utsträckning som möjligt, det medför att i princip alla spel är väldigt utmanande i början, men om de belönar den typen av beteende blir jag väldigt snabbt övermäktig i spelet.

Däremot är jag väldigt snål/sparsam/ekonomisk i mitt spelande, så om det är spel där crafting eller utrustning man köper är den bästa i spelet så är det inte förrän precis innan jag klarar av spelet som jag får tag på bästa möjliga gear, eftersom jag alltid hamstrar pengar & eventuella crafting-material ända tills jag vet att jag i princip måste använda det. :)
Quint 2 veckor sedan Låter riktigt trevligt, hoppas de får till något. Hade aldrig någon Dreamcast så har inte spelat det första Shenmue spelet utan bara kört Shenmue 2 på xbox, så skulle gärna se en chans att uppleva spelserien från början.
Quint 2 veckor sedan Ah, Ice Climber, första spelet vi hade på NES. Inbjöd alltid till en trevlig kombination av samarbete och ... inte samarbete :)
Quint 2 veckor sedan Riktigt trevlig Humble bundle, värt att köpa den bara för Remember Me, resten kan ses som en ren bonus :p

Har tyvärr i princip alla spel som ingår, så just nu känns den inte så aktuell för mig, får hålla lite koll på den baserat på "more games coming soon!" för att se om det dyker upp något mer intressant jag saknar.
robertarveteg 2 veckor sedan Är det möjligtvis Jack Black som gör rösten? Kan vara ute och cyklar då jag har ganska dålig koll på sådant.
bylinjonas 2 veckor sedan Stort fan av RE, säkert klarat ut Re:remake snart 10 gånger eller mer. Men RE6 var bland det sämsta jag spelat. I Re7 hoppas jag att de ger oss mer skräck och mindre action. Gärna med mycket pussel och dåligt med ammo.
Quint 2 veckor sedan Kul, har det redan på ps3, men måste köpa PC-versionen också, måste ju ta alla chanser att stötta portningar av klassiska jrpgs till PC :)
jonaspettersson 2 veckor sedan @JimmyAnderssonEG Hur fint som helst :D
JimmyAnderssonEG 2 veckor sedan Så jävla coolt:)
Quint 3 veckor sedan Doctor Strange var inte den hjälten som direkt fick mest plats i tidningarna när jag läste de marvelserier som gavs ut i sverige runt 80 & 90-talet, så jag har inte läst jättemycket med honom, dessutom när det gäller magi så känns det ofta, oavsett om det är serier, fantasyböcker eller filmer, ganska svårbalanserat.

Men det är ju ändå MCU så ser ändå fram emot filmen :)
Babbel 3 veckor sedan Peppen är olidlig! Ser fram emot att se Benedict Cumberbatch och Mads Mikkelsen spela mot varandra.
jimivallpeterson 3 veckor sedan Haha, så underbart!
Är för övrigt sinnessjukt taggad för detta spel!
Quint 3 veckor sedan Riktigt kul att se det få ett releasedatum, även om det bara är i Japan så vet vi ju åtminstone att det betyder att spelet är klart då. Sedan är det ju "bara" en fråga om att översätta det för den amerikanska och europeiska marknaden.

Bara att hoppas att det hittar utanför japan snabbare än vissa andra spel, Tales of Xillia 1 & 2 tog ju t.ex. båda närmare 2 år på sig att översättas, men hoppas väl att översättningen i detta fallet är något de redan jobbar på.
Alestes 3 veckor sedan Solklart köp för min del. Det verkar som om dom har lyckat att göra något som är kul att spela och samtidigt respektera originalet.

Något som tyvärr inte skedde med det nya Flashback som släpptes för 2 år sedan som också innehöll originalet, men då utan musiken osv.
Alestes 3 veckor sedan Ser verkligen fram emot detta, har spelat det första Dishonored galet mycket, spelade igenom det för tionde gången tidigare i år.
Alestes 3 veckor sedan Det hade varit trevligt om Square-Enix Europe hade en enorm kärlek till Square-Enix tidiga japanska rollspel också, då kanske dom kunde släppa dom här i Europa.

Det är så bisarrt att så många av deras spel från 90-talet aldrig släppts här, så som Chrono Cross och Xenogears som är några av dom absolut bästa JRPGna någonsin (och vi fick inte Chrono Trigger förrän 2009 när det kom hit till DS). Och sedan så är det en drös med andra bra spel, så som Brave Fencer Musashi, Legend of Mana, Threads of Fate, Valkyrie Profile osv, trots att Sony är ok med det.
danielonemark 3 veckor sedan Skönt att fler än jag pratar om och älskar denna fantastiska serie (låtom oss gärna förglömma del tre dock). Jag måste dock, såhär veckor efter texten publicerades, fråga vad mer du hade velat ha ut av storyn. Själv tycker jag att förklaringen till varför alla handlar som den gör är både genomtänkt och välavvägd, och samtidigt dessutom oväntad. Tänkte jag ska ta mig an del två igen nu till sommaren :)
JimmyAnderssonEG 3 veckor sedan @bylinjonas Jag skulle gissa sen sent 2011, eventuellt tidigt 2012. Det sa dem i någon "iwata asks" - att så fort ett stationärt Zelda är klart börjar de på nästa, så om det kommer 2017 ca 5-6 år. vilket i sig låter rimligt, men blir det typ november 2017 då har det gått för långt...:(
JimmyAnderssonEG 3 veckor sedan @bylinjonas ja tänk om de hade fått med sig 3part denna gång! Ett CoD som ser bättre ut på NX än PS4, det hade vart galet:) Just do it Nintendo!
bylinjonas 3 veckor sedan Men hur länge har de utvecklat detta spel??
bylinjonas 3 veckor sedan Håller med, de får inte släppa en billig konsol med sämre hårdvara. Hellre ett kraftpaket så deras titlar och även 3part kan skina.
Quint 3 veckor sedan Human Centipede filmerna hör till de jag aktivt undviker att kolla på, är både lättskrämd och lättäcklad, så inget för mig.

Men utan att veta förutsättningarna runt varför filmen visades kan det vara lite svårt att säga hur fel det var med en avstängning. I gymnasiet på engelskalektionerna fick vi vid några tillfällen kolla på film som eleverna själva valt och en av de gångerna var det Bad Taste som visades (har dock för mig att den avbröts någonstans halvvägs igenom och byttes ut mot något annat när läraren insåg exakt vad det var :) ).

Sedan kan man ju alltid diskutera det lämpliga i att kolla på sådana filmer, även om de valts demokratiskt kan det ju finnas de som inte alls känner sig bekväma med att se den typen av filmer så länge det inte är 100% som röstat för en film.
JimmyAnderssonEG 3 veckor sedan Nej inte ett dugg sugen längre. Lär säkert ändra mig i juni, men snacka om att herr Inafune varit respektlös mot oss...
jonaspettersson 3 veckor sedan @Quint Håller fullkomligt med. Undrar om de ens såg den första trailern från spelet.
jonaspettersson 3 veckor sedan Återigen, jag vill spela som vuxna Ellie. Tror det hade kunnat bli riktigt intressant.
Babbel 3 veckor sedan Tyckte den var grymt bra! Dock besviken på hur de valde att ändra storyn från serietidningen. Hoppades på bröllopet mellan Steve och Tony och mycket mer!
Quint 3 veckor sedan Tyckte också den var riktigt, riktigt bra. Fast det tog ett tag för mig att fatta att det var Faster May som Marisa Tomei skulle föreställa, för mig har May alltid varit en gråhårig dam i pensionsåldern :)