Senaste kommentarer

Quint 9 timmar sedan En bärbar konsol man kan koppla till TV:n? Så playstation-portable på något vis ;)

Klagar så sett inte, spelar i princip aldrig portabelt utan vill kunna köra på tv:n, vilket gör att jag närmst stör mig lite på när spel bara släppts till bärbara enheter. Då sitter jag oftast i soffan hemma framför min min stora, avstängda, tv medans jag spelar på en skärm som är i bästa fall ett par tum stor :)

I alla deras exempel (utom när folk spelade Mario kart med varsin halva av kontrollen), hade folk varsin Switch när de spelade multiplayer-spel, men kan väl anta/hoppas att det ändå går att koppla fler sådana vanliga kontroller de använde ibland till konsolen för att köra multiplayer lokalt?
RobinStjernberg 10 timmar sedan @bylinjonas Bästa presenten en papp... dotter kan få! :D
bylinjonas 10 timmar sedan Jag gillar det jag ser. Tur dottern fyller år 1,5 månader efteråt. Då vet jag vad hon ska få i present! ;)
Quint 2 dagar sedan PC?

Eller ska de göra som med GTA 5, sälja en konsol-version till mig först och sedan "tvinga" mig köpa en bättre version till pc som de släpper något år senare? :P
Quint 6 dagar sedan Vet inte om det känns värt besväret för 9 dollar, använde aldrig funktionen, även om det var kul att den fanns :)
Quint 6 dagar sedan Inleder helgen med LAN med en bunt kollegor, så ska för första gången någonsin prova på CS:GO (lär bli en del annat också, varit prat om Age of empires 2 HD och annat spännande).

Om jag orkar med mer spel efter det så lär nog resten av helgen ägnas åt WoW :)
andreasandreen 1 vecka sedan Inväntar den obligatoriska "NESen hade ite så bra grafik!"-kommentaren
Draveox 1 vecka sedan Fanns en kille i skolan som hela tiden trakasserade mig och sa saker om mig eftersom min pappa kom från Turkiet. Så en dag orkade jag inte höra på det mer så jag slog till honom och ända sedan dess har han inte sagt något elakt till mig igen.
Draveox 1 vecka sedan Inlägg borttaget
xenoblade8 1 vecka sedan Inlägg borttaget
bylinjonas 2 veckor sedan Jag måste erkänna att jag är lite sugen faktiskt. Tycker det låter ganska spännande.
bylinjonas 2 veckor sedan @AndreasGoransson Tack för svar, orkade inte googla själv. :D Ja, det var en stor skillnad. Dock är det väl fortfarande sämre än PS4 Pro och kommande Xbox?
AndreasGoransson 2 veckor sedan @bylinjonas

PS4: 1.84
Xbox One: 1.31

Om jag minns rätt nu. Rätt stor skillnad med andra ord.
AndreasGoransson 2 veckor sedan Inlägg borttaget
bylinjonas 2 veckor sedan För mig som inte har sån koll just nu, 2,5 tflops är vad jämfört med ps4 och xbone?
robertarveteg 3 veckor sedan Håller med. Känns verkligen märkligt. Precis som du skriver så tycker jag Infinite Warfare kan stå på egna ben utan draghjälp.
Gnoit 3 veckor sedan Turks theme hade varit nice, men ser ut som att jag får klara mig utan den.
Quint 3 veckor sedan Sitter fortfarande mest med World of Warcraft, men skillnaden i hur Blizzard vill att man ska spela Legion och hur jag vill (och brukar) spela WoW börjar bli tydligare och tydligare så finns viss risk att jag istället följer Robins & Andréas exempel och spenderar delar av helgen med Luke Cage :)
robertarveteg 3 veckor sedan Kan säga att jag skulle tycka det var skönt med en nystart. Är roligt att ha något att jaga igen och ha en ny upplevelse. Bara de inte börjar om storyn från scratch igen utan fortsätter där de var. Det finns en så pass rik lore att det inte skulle göra något att fortsätta där de var.
Dessutom hoppas jag på bättre character customization, bättre menyer och en mer levande värld. Framförallt större områden att göra patrols på med mycket störrevariation hade varit trevligt.
Nåja, finns mycket att önska.
Quint 3 veckor sedan Har aldrig spelat Destiny, hade inga kompisar som körde det och kändes som ett spel som hade gjort sig bäst i multiplayer med kompisar. Ett pc-släpp av tvåan känns intressant eftersom det ökar oddsen att jag kan hitta någon/några i umgängeskretsen jag kan spela med.

Eftersom jag inte spelat det första kanske jag är fel person att kommentera brist på möjlighet att flytta över karaktärer, men eftersom det ändå är et nytt spel ser jag inte det som särskilt konstigt. Ser det väl lite som Diablo 1-3 där varje nytt spel innebär en nystart, skillnaden här är väl att Destiny fortfarande är ett relativt nytt och väldigt aktivt spel.
David_P 3 veckor sedan @Quint Det är det absolut! Dessutom är det verkligen sällsynt att få chansen att prova så många kommande releaser på ett och samma ställe. Och det blir troligen ännu bättre nästa år. :)
Quint 3 veckor sedan Låter riktigt kul. Alltid haft som någon form av mål att besöka det "riktiga" Comic Con i San Diego, men fram tills dess att jag orkar ta mig i kragen och slåss med alla andra om inträdesbiljetter och hotell-rum i San Diego låter ju detta som ett utmärkt substitut :)
andreasandreen 4 veckor sedan Jag minns att alla hade redan spoilat att Aerith (eller Aeries) dör, men jag blev ändå chockad över hur otroligt tidigt in i spelet det skedde.
Jag minns att Sephiroth var en väldigt skräckinjagande skurk och den låten som spelas i källaren i Shinra Mansion och en del Sephiroth-scener fick en att rysa.
Jag minns jag blev lite besviken att alla hemligheter om Sephiroth var man tvungen att hitta istället för de var en del av huvudstoryn, där tyckte jag Final Fantasy 9 som jag spelade innan var lite bättre på att ge spelaren en sammansatt och konsistent story.

Men mest av allt minns jag hade jag hade både kul och mysigt genom hela spelet och det var en av den bästa tiden när jag var 17 (jag spela spelet sent efter det släpptes).
Ondina 4 veckor sedan Kommentar borttagen. Anledning: Spam. //Modd
robertarveteg 4 veckor sedan Hade nästintill likadan första upplevelse av WoW som du David. Även jag var en Night Elf. ^^
Quint 4 veckor sedan Alltid kul när någon, via ett generaliserande uttalande, anklagar folk för att bete sig som som andra som generaliserar ;)
AndreasGoransson 4 veckor sedan @bylinjonas Yepp, trist nog. :/
bylinjonas 4 veckor sedan
Jag har helt enkelt inte haft tillräckligt med tid eller - stundtals - lust för alla spel
Med barn och hus så är det min verklighet. Jag kan klämma in kanske 1h spelande per dag som max, det gör inget om spel försenas lite då och då för jag har alltid något annat att spela. Att Last Guardian försenades gjorde att jag köpte DOOM till bra pris istället.
bylinjonas 4 veckor sedan Lite feltänk där.. Han snackar om fanboys och de finns överallt.
Quint 1 månad sedan Var intresserad av MMOs från första början, när man hörde bekanta prata om Ultima online lät det ju otroligt kul och när jag såg någon av de första trailersarna för Everquest, i 3d med massa andra personer stridandes mot någon gigantisk drake, det såg ju minst sagt magiskt ut.

Men av blandade anledningar blev det aldrig att jag riktigt tog mig tid att sätta mig med något av dem, istället var det först några månader efter att World of Warcraft släppts som jag till slut tog mig tiden att prova på ett MMO. Ville egentligen spelat en human paladin eftersom det är något i den stilen jag brukar spela i rpgs, men en kompis envisades med att vi skulle vara Horde, så istället fick blev det en Tauren Shaman och i princip direkt när jag tog mina första staplande steg i Mulgore var jag fast. Världen var gigantisk, man hade ingen aning om hur något fungerade, det fanns oändligt mycket att göra och mål att sträva mot och allt var bara helt underbart magiskt. :)

Den Tauren Shamanen är för övrigt fortfarande min main, även om jag spelar betydligt mindre nuförtiden:
Bussel
Quint 1 månad sedan Ska jag vara ärlig har jag inte följt hypen om NMS särskilt mycket och inte heller spelat spelet, även om det givetvis varit svårt att helt undvika diskussionerna runt det :)

Men jag kan mycket väl tänka mig att det, som "icke-media-tränad" indieutvecklare, är lätt att gå i samma fälla som Peter Molynuex envist (men kanske mer medvetet?) klampar ned i och prata vitt och brett om sina visioner för spelet, utan att ta hänsyn till var projektet befinner sig just nu eller vad som är rimligt att hoppas på att det kommer innehålla när det är klart.
jimivallpeterson 1 månad sedan Kul! Ser fram emot att ge mig in i detta!
Quint 1 månad sedan Svår fråga denna gången, har ju kört mer än en session Quake i nätverk, men det känns inte som att jag riktigt började älska genren innan man införde stealth moment, och då finns det väl risk att jag går lite i utkanten av veckans ämne och riskerar att tangera någon framtida vecka :)

Men den stora kärleken för first-person spel kom med Hidden & Dangerous där det var lika mycket first person sneaking som shooting. Fastän det var minst sagt buggigt och vi fick starta om oändligt många gånger eftersom man dog så lätt om man blev sedd, så hade jag och kompisarna otroligt roligt när vi tog oss igenom kampanjen i multiplayer läge.
AndreasGoransson 1 månad sedan @bylinjonas Jinxa inte! ;)
AndreasGoransson 1 månad sedan @bylinjonas Tror det är gamla siffror. Ska dock kolla upp!
bylinjonas 1 månad sedan Måste vara en jävligt bra siffra. Får mig att fundera på Xbox One, kan den enbart ha sålt runt 10 miljoner som det står på https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-s elling_game_consoles ??
bylinjonas 1 månad sedan Jaja, vad gör 2 månader när det utvecklats i 20 år? :P
Quint 1 månad sedan Helt orelaterat till xbox1s bakåtkompatibilitet (men givetvis alltid roligt med fler titlar som får stöd), men detta påminner mig om att jag borde beställa Bayonetta 2 special edition till Wii U, så att jag kan spela igenom båda spelen där. :)
Quint 1 månad sedan Håller nog med honom. Har ett Vive hemma, men använder det mest för korta "WOW VR är så fräckt!" upplevelser och för att själva experimentera med VR i Unreal Engine eller Unity.

Har inte hittat något spel än, och svårt att se hur ett sådant skulle se ut, som får mig att vilja sitta/stå med vr-hjälmen på någon längre tid för sådana långa spelsessioner som man annars kan ha i soffan framför tvn.
bylinjonas 1 månad sedan Mad Max till PS4 ska jag testa.. Annars blir det nog mest Uncharted 4 online..
Quint 1 månad sedan Kommer fortsätta nöta World of Warcraft, blev färdig med min Class hall quest igår (äntligen 3 sockets i vapnet), men har fortfarande många questar kvar i Suramar och dessutom finns det ju gott om world quests att göra & professions att kämpa med :)

Lite kul, är nog första expansionen på länge som jag är så här sysselsatt med min main och nära nog inte gett någon tid åt några alts. (även om jag, med tanke på priset på vissa av delarna till questen "Trial by Fel fire", gärna skulle levela lite crafting-alts :) ).
Quint 1 månad sedan Tycker det är märkligt att Sony, som jag alltid haft intrycket av att de haft stöd för nya filmformat som en del av sin strategi, hoppar över UHD-bluray stöd i Pro. Jag köpte PS2 lika mycket som min första dvd-spelare som för spelen, samma sak med ps3, både konsol & blu-ray spelare.

Nu blir det Xbox One S för uhd blu-ray.

Sedan finns det väl en viss risk att jag ändå införskaffar en ps4 pro förr eller senare ;)
jimivallpeterson 1 månad sedan För mig är det en dealbreaker. Nu lutar det åt att jag skaffar en Xbox One S istället (vid sidan av min Wii U), trots att den har klart färre spel som jag är intresserad av.
thulin82 1 månad sedan @bylinjonas Vet inte riktigt vad det är som är bra, men jag är rätt säker på att det är en optisk utgång som slimmen saknar
bylinjonas 1 månad sedan @Quint De kan ju faktiskt ha missat det. Minns när jag såg första Sagan om Ringen på bio, då kunde jag tydligt se en bil köra i bakgrunden (när Frodo och Sam är vid majsfältet i början av filmen).
Quint 1 månad sedan Jag spelar lite halvslött, dvs, plockar fram telefonen någon gång ibland och startar den, oftast när det är lunch på jobbet och det finns en chans att vi lunchar i närheten av något pokemon stopp :)

Men hur fungerar det alltså att fånga dem med denna? Alla moment som att välja pokeboll, använda bär eller inte och sedan försöka få till en bra träff när man kastar bollen, hur (om alls) representeras de momenten om man fångar dem med en knapp på plusen?
Quint 1 månad sedan Ser riktigt snyggt ut (tänk på att höja upplösningen om ni har en skärm med högre än 1080p, åtminstone för mig valde den ändå 1080p som default, fastän högre alternativ fanns).

Men lite konstig grafiska defekter dyker upp i övre halvan av skärmen ibland, en rad pixlar som blir förskjuten, antar att det är en "bug" snarare än ett designval av dem? Men samtidigt märkligt att de inte skulle göra om filmen om det inte var medvetet.
bylinjonas 1 månad sedan @thulin82 Ja, det är väl bra? :P
bylinjonas 1 månad sedan Känns ju såklart lockande med lite bättre grafik men att uppgradera pga detta? Speciellt då jag inte har nån 4K/HDR-tv? Njaee..
jimivallpeterson 1 månad sedan Inget stöd för UHD Blu-ray = Hej då Sony! Hej Microsoft! (Trodde aldrig jag skulle säga det..)