Senaste kommentarer

Quint 2 dagar sedan Inte så mycket för Survival-spel egentligen, men Ark ser ju ändå lite spännande ut, får kanske försöka röja lite plats på någon hd så jag kan installera och testa det i helgen.
jonaspettersson 5 dagar sedan Tror en del av magin skulle försvinna om vi fick se Master Chiefs egentliga nuna bakom hjälmen. Skulle vara lite kul om det visade sig ha varit en Covenant-alien eller något annat random hela tiden.
Quint 1 vecka sedan Den trailern påminner mig mer om hur snyggt Uncharted är på ps3 än bygga något stort sug efter ps4 versionen, även om det var en del skillnader kändes de inte så stora det motiverar att köpa om dem, såvida det inte dyker upp en variant med Uncharted 1-4 i :)
Quint 1 vecka sedan Det låter märkligt att skippa stöd för fysiska kopior, även om digital försäljning har växt har jag för mig att jag läst att det fortfarande ligger långt efter den fysiska försäljningen när det gäller konsoler. (har för mig att jag läst något om att det är runt 20-30% digitalt på stora titlar?).

Kan ju förstå att Microsoft vill att all försäljning ska ske digitalt för att ta kontroll över begagnathandeln (var ju lite åt det hållet de redan var på väg innan de fick backa om hur fysiska spel skulle registreras innan konsolen släpptes) men med tanke på att de ligger efter Sony i denna generationen borde de fokusera på att få mer kunder, inte begränsa framtida kunder till enbart sådana som köper digitalt :)

Om Minin blir ett komplement till den vanliga Xbox One kan jag förstå det, en billigare & mindre variant som riktar sig till de som ändå planerar att köpa alla spel digitalt medans den vanliga finns kvar för alla andra, men om den är en ersättare känns det som sagt som ett märkligt steg att ta.
DavidMarkkanen 1 vecka sedan För att de fuskade. Grattis :L
jonaspettersson 1 vecka sedan @Alestes Vore drömmen!
Alestes 1 vecka sedan Tufft, jag skulle bli väldigt glad om det var möjligt att spela Panzer Dragoon Orta på XB1.
DavidMarkkanen 2 veckor sedan Norge? Vad faan.
AndreasGöransson 2 veckor sedan @Alestes Om du gillade Wii/3DS-diton kommer du att älska detta :)
Alestes 2 veckor sedan Detta spel är det spel som kommer få mig att köpa en Wii U, ser fram emot att spela det väldigt mycket.
DavidMarkkanen 2 veckor sedan Twitch kommer inte ens lycka ta sig förbi Asylum Demon. Inte ett bra spel för Twitch Plays :rolleyes:
Quint 2 veckor sedan Spelat igenom båda Dark Souls spelen och tyckt de varit tillräckligt intressanta för att nöta igenom. Demon Souls gav jag upp halvvägs igenom och börjar väl fundera på om jag inte kommer ge upp Bloodborne också, finns vissa mindre skillnader mellan spelen som gör att jag börjar tappa intresset.

Men det är inte spelens svårighet som jag har problem med, problemet tycker jag mer ligger i alla inbyggda "timesinks" som prövar ens tålamod. Det jag tycker är jobbigast med att dö mot en boss är inte att dö mot den, det är det tråkiga springandet fram till bossen igen. I både Dark Souls spelen och Bloodborne har de löst det ganska bra genom att ha genvägar man kan öppna upp och fienderna placerade på ett sätt så att det oftast går att springa runt dem på vägen till bossen, men det kan ändå vara hyfsade transportsträckor ibland.

Det tråkigare med just bloodborne är dock att man inte kommer runt det faktumet att man efter ett par försök måste springa iväg och farma healing potions och/eller ammunition innan man kan försöka igen vilket bara är ännu en timesink, det är inte på något sätt svårt, det tar bara tid. I Dark Souls har de löst det bättre med den flaska man har som fylls upp varje gång man vilar vid en lägereld.
alexanderschussler 2 veckor sedan Låter perfekt, kan inte vänta :D
jonaspettersson 2 veckor sedan @Alestes Jag är definitivt sugen på att hoppa in i spelserien nu :)
DavidMarkkanen 2 veckor sedan Jag älskar Dark Souls. Och trean verkar hetare än någonsin. Den kommer finnas spelbar på Comic-Con i Malmö i höst, så dit ska jag som tusan.
AndreasGöransson 3 veckor sedan @Nopy *applåder*
Nopy 3 veckor sedan Haha, We DO IT! Bra jobbat, Capcom.
Alestes 3 veckor sedan Ser fram emot detta spel väldigt mycket :cool:
Swallowyoursoul 4 veckor sedan Ser helt underbart ut.
Föredrar bloodborne designen men blir ett klart köp.
Quint 4 veckor sedan Jag har aldrig varit särskilt förtjust i ATB, så för min del får de gärna byta mot något annat.

Helst skulle jag se helt turn-baserade strider, men gissar väl på att det blir något mer åt realtidshållet. Så länge det inte handlar om att man ska bläddra runt i menyer och försöka hitta rätt på tid så blir jag nog ändå rätt nöjd :)
DavidMarkkanen 1 månad sedan Bara i Japan. Såklart. :rolleyes:
DavidMarkkanen 1 månad sedan Mycket trevligt. PSN nästa?
Nopy 1 månad sedan Tycker kampanjen ser ut att innehålla lika mycket av originalets Halo-magi som valfritt Call of Duty. Multiplayer ser ut att bli rätt kul däremot.
AdamHolmberg 1 månad sedan Bah, alla vet att Blista Compact är den bästa bilen evah.
Quint 1 månad sedan Tycker det ser ut att börja med Metal Gear till MSX (eller möjligen ps2), snarare än NES, vilket väl känns rätt sätt att göra det på, om jag inte minns helt fel har jag för mig att Hideo Kojima inte hade mycket positivt att säga om NES-spelen.

Hade en plan att spela igenom alla spelen för ett par år sedan, införskaffade bland annat MGS 3 : Subsistence som innehåller portade versioner av MG & MG2 (tydligen med mindre förändringar, så inte heller de helt trogna originalet, men betydligt närmare än NES-versionen), men kom tog mig bara igenom det första spelet, tröttnade en bit in i MG2. Börjar kanske bli dags för ett nytt försök snart.
DavidMarkkanen 1 månad sedan
jonaspettersson 1 månad sedan @AlexPettersson Hoppas detsamma :) Silent Hills hade så mycket potential dock.
DavidMarkkanen 1 månad sedan
AlexPettersson 1 månad sedan Kommer fan ALDRIG kunna släppa Silent Hills! Men kul att de har något nytt på G, hoppas det är ett annat skräckspel som får oss att glömma Silent Hill-serien helt och hållet.
DavidMarkkanen 1 månad sedan Superbra att smyga i, kanske. Men fula som stryk.
Nopy 1 månad sedan Tycker det är rätt löjligt. Spel som Final Fantasy och Halo var en ljusglimt i mörkret under min egen tonårsperiod, inte något som gjorde att jag kände mig osäker. Mitt hjärta går ut till anorektiker. Tror deras problem är betydligt mer komplicerade än att de ser en smal karaktär och plötsligt slutar äta.

De PS-manipulerade ser ju rent av skrämmande ut. Mer som avskräckning från att någonsin bli tjock. :P
AndreasGöransson 1 månad sedan @AlexPettersson @DavidMarkkanen Och detta är väl så folk ser ut som mest? Alltid bra med variation, tycker jag
RobinStjernberg 1 månad sedan @Alestes Haha, samma här faktiskt. Lite sugen på denna dock, även fast den egentligen är helt onödig. ^^
AlexPettersson 1 månad sedan @DavidMarkkanen Precis som många är i USA.
DavidMarkkanen 1 månad sedan Men vad dumt, de ser genuint överviktiga ut. Hur är det ... bättre ...
Alestes 1 månad sedan Underbart spel med fantastisk musik, vacker grafik och en engagerande berättelse, men dess gameplay är lite repetetivt tyvärr, så jag hoppas att denna nyversion spiffar upp det.
Alestes 1 månad sedan Det var länge sedan japanska Square-Enix imponerade på mig, tyvärr, så jag kan inte säga jag är speciellt hypad. Dom senaste åren dom bästa spelen från Square-Enix har kommit från forna Eidos, så som Deus Ex, Tomb Raider osv.

Det som jag mest vill att Square-Enix gör är att släppa alla amerikanska PS1-spel som aldrig släpptes i Europa på Europeiska Playstation Store, som Chrono Cross, Legend of Mana, Threads of Fate, Xenogears osv. JRPG-klassiker som aldrig kommit hit.

Konami var duktiga och släppte PS2-spelet Suikoden III på Europeiska Playstation Store för en månad sedan, trots det aldrig släppts här förut. Så det släpptes i Europa 13 år "för sent", men bättre sent än aldrig!
Alestes 1 månad sedan Hoppas verkligen att SEGA släpper Shenmue 1&2 HD innan Shenmue 3 släpps.
Alestes 1 månad sedan Jag köpte den officiella fjärrkontrollen till PS2, och det är bland det sämsta köp jag någonsin gjort. Använde den aldrig, trots PS2an användes flitigt som DVD-spelare i flera år.
Alestes 1 månad sedan Lost Odyssey och Shadow Complex for min del.
DavidMarkkanen 1 månad sedan PS4:an får allt mer spel. Kanske blir det dags snart att skaffa en :eek:
DavidMarkkanen 1 månad sedan Inte mycket till rykte. Det kommer bli AMD 100%. Intel har inte tillräckligt stark integrerad grafik och Nvidia har ingen x86-licens. Dessutom finns det knappt pengar i konsolaffären. Det är inte av en slump att AMD levererar CPU och GPU till PS4 och Xbox One, samtidigt som deras aktier störtdyker. Enda alternativet är alltså AMD eller custom Problemet med custom = svårt att koda och dyrt.
PeterTjarndal 1 månad sedan Jag har bara testat denna grunka en gång i en kort liten stund och visst var det en stor flopp och inte en särskilt bra produkt men oj vilken grymt skarp och bra 3D det var på den!!

Jag blev positivt överraskad när jag testade den faktiskt pga skarpheten och att det faktiskt var riktig 3D så många år före 3DS och allting.

Vore kul om Nintendo kunde gå tillbaks till konceptet och verkligen göra en stark utmanare till Oculus Rift nu när tekniken har kommit ikapp.
jonaspettersson 1 månad sedan Helt klart läskigt, men inte direkt förvånande när det gäller Kojima.
Roligast var ju när han kom fram till Metal Gear Acid-texten: "That's nothing special" xD
AndreasGöransson 1 månad sedan @null Exakt!
AndreasGöransson 1 månad sedan @Nopy Haha! Så kan man ju faktiskt göra :)
Nopy 1 månad sedan Ju fler xbox man har desto bättre blir det ju. Men faktiskt, medan dem ena två står och laddar ner uppdateringar kan man spela på den tredje istället för att flörta med mobilen. Fast... jisses ja.
guanophobic 1 månad sedan 6 miljarder?
jonaspettersson 2 månader sedan Ett ypperligt tillfälle att spela igenom serien på, med den bästa hårdvaran.
jonaspettersson 2 månader sedan De har inte funderat på hans mentala tillstånd? De vinklar det direkt mot att det är spelens fel från första början, men det är bara ett verktyg för honom att fly verkligheten. Frågan som snarare borde ställas är vad som har gjorts för att få hans mentala hälsa på rätt köl.