Senaste kommentarer

Babbel 22 timmar sedan @Quint Haha tyvärr ingen sådan tur här! Men vi har sparat oss och kommer därför nöta pre-patch content, raids och skrika åt nya system under vår extra stream på söndag 21:00!

Sedan blir det legion streams heeeela nästa vecka, vi tappar nämligen också kopplingen när det är dags för nya expansioner, går inte att fokusera på någonting annat ~

Spurta igenom BAK så är det snart dags för Legion!

FOR THE HORDE!
Quint 1 dag sedan Sådant fokus som det är på Legion på redaktionen kunde man ju nästan tro att ni på något fuskigt sätt får börja spela Legion för alla oss andra :)

Pre-patchen har varit ute ett tag och även om jag känner att jag sett det mesta den har att erbjuda så kan jag väl erkänna att jag antagligen ändå kommer nöta lite fler invasioner i helgen, saknar fortfarande två vapen innan jag har alla transmogs jag kan få från invasionerna.

Utöver det blir det nog fokus på Batman - Arkham Knight, vill helst klara av det i helgen så att jag inte sitter med någon halv-färdig spel när Legion släpps, har en tendens att helt tappa kopplingen till vad jag höll på med i andra spel när WoW får en ny expansion :)
RobinStjernberg 2 dagar sedan @thulin82 Att jag skrivit fel på titeln så gott som varenda gång är lite oroväckande. Skyller på långa arbetsdagar, för lite kaffe och Obama.
AndreasGoransson 4 dagar sedan @bylinjonas Är nog den enda skillnaden ;)
bylinjonas 4 dagar sedan Skillnanden är? :P
Sett andra bilder och då verkar lightbaren ha krypit upp på touchpaden.
AndreasGoransson 4 dagar sedan @Quint Hahah! Så jävla jobbigt :D
Quint 4 dagar sedan Känner så väl igen mig i alla punkterna ovan, skulle jag bli tvungen att välja en så skulle jag ändå misslyckas och säga att det blir något av en delad plats mellan de problem Pauline & David beskriver.

Varje gång jag avslutar ett spel så sitter man där och stirrar på skämshögen och försöker komma fram till vilket man ska ta tag i härnäst med någon form av obefogad rädsla att man ska välja "fel". Tänk om jag börjar på ett actionspel och sedan inser att vad jag egentligen var sugen på just nu var ett jrpg? Kan ju inte byta spel innan jag tagit mig igenom det jag påbörjat :)

Och rätt ingång för rätt system? Förstärkaren som jag har alla mina konsoler & datorer kopplade via har dessutom en liten fördröjning innan den fattar att den får någon signal att släppa igenom, så prova hdmi 1, vänta 5-10 sekunder, prova hdmi 2, vänta 5-10 sekunder osv, tills man hittar rätt. Det fåniga är att jag KAN namnge portarna (har gjort det på några få) så det är ren lathet som ligger bakom krånglet :)
AndyZedd 5 dagar sedan Får förhoppningsvis mitt ex med posten idag, lite taggad är man
thulin82 5 dagar sedan Och titeln är givetvis "South Park: The FractureD But Whole", annars är inte ordvitsen så genial som den faktiskt är...
Quint 5 dagar sedan Man blir ju lite nyfiken på vad den där nya pc-spelsplattformen innebär, om det är mer avancerade spel än de flash-spel som allt som oftast hittas via facebook nu och om man verkligen vill ha mer "riktiga" spel där? Känns som att det räcker mer än nog att behöva leta runt i origin, u-play och steam efter sina spel :)
jonaspettersson 6 dagar sedan Vampyr ter sig bara intressantare och intressantare :) Ser verkligen fram mot det!
Postades i Förtitt: Vampyr Svara
Quint 1 vecka sedan Blir nog en mix av WoW och Batman - Arkham Knight och kanske lite mer Unreal Engine och/eller Unity-hackande :)
Quint 1 vecka sedan Trailern är ju både snygg och stämningsfull, men kan inte låta bli att få en känsla av att de klistrat på "Metal Gear" på ett helt orelaterat spel bara för att få sälja lite extra kopior. Det fungerar ju så sett, inte alls säkert att jag uppmärksammat detta om det inte varit Metal Gear :)
Babbel 1 vecka sedan SÅ PEPPAD!! Jag har planerat att införskaffa Persona 5 i över 9 år. Äntligen är det snart dags!
AndreasGoransson 2 veckor sedan @Quint Det tycker jag :)
Quint 2 veckor sedan Låter ju faktiskt riktigt trevligt.

Även jag har varit lite osäker på detta efter de senaste spelen (även om det redan var 13-2 som började göra mig skeptisk, 13-3 var mest grädde på moset), har på grund av det varit så oengagerad att jag inte ens testat FFXV demot än, fastän jag haft det installerat sedan det släpptes.

Kanske vågar man bli lite försiktigt optimistisk nu och samtidigt skulle man kanske ge demot en chans ändå :)
JimmyAnderssonEG 2 veckor sedan Uscha! så använder du den mest traumatiska bilden som finns för oss pool-fans;)
jonaspettersson 2 veckor sedan @Quint Learn by doing brukar funka fint ;)
Quint 2 veckor sedan @jonaspettersson Har läst kommentarer som säger att Unreal har mer funktioner från grunden, men att det är enklare att lägga till saker i Unity när man väl behöver lägga till något. Känns lite som att det stämmer så långt som jag kommit i mitt testande.

Tycker båda alternativen känns ganska så kompetenta samtidigt som jag ibland springer på märkligheter som får mig att undra om jag missförstått något eller om de verkligen kan sakna viss funktionalitet. Med tanke på hur mycket nybörjare jag är än så länge så utgår jag just nu från att det mesta sådant jag springer på beror på att jag inte hittat "rätt" sätt att göra det på, snarare än att det inte går :)
jonaspettersson 2 veckor sedan @Quint Spännande! :D Unreal Engine lär du väl ha fler möjligheter i, men Unity kanske är en hyfsat kraftfull motor ändå?
jonaspettersson 2 veckor sedan @BazookaBorland Det är så man funderar emellanåt om utvecklare har glömt hur man utvecklar till PC. Men ändå, skönt att det blev fixat! (Hoppas vi ;))
Quint 2 veckor sedan Startade Batman - Arkham Knight lite snabbt igår men var så trött att jag aldrig riktigt kom igång med det, men eventuellt blir det lite mer spelande av det i helgen. Utöver det kan det nog även bli att ta sig an lite invasioner i WoW nu när de satt igång lite sådant inför att Legion släpps.

Om det nu blir så mycket spelande, har fortsatt roa mig med att gräva i olika spelutvecklingsverktyg den senaste tiden och sitter just nu och experimenterar i Unreal Engine (fortfarande inte säker på vilken av spelmotor jag vill riktigt fördjupa mig i, om det blir Unity eller Unreal Engine).

Dessutom sitter jag hela tiden och hoppas på molnigt väder så att jag kan kombinera Pokemon Go letande med att ta bilder på allt möjligt från flera olika vinklar som jag sedan kan köra genom Autodesk ReMake för att på så vis bygga upp 3d modeller av dem. Fungerar sådär för mer komplexa saker, men t.ex stenar fungerar alldeles utmärkt:


Eftersom jag inte är så mycket till grafiker ger det mig åtminstone lite material att fylla ut mina världar med när jag experimenterar i Unreal Engine och/eller Unity :)
BazookaBorland 2 veckor sedan Ey, that's pretty good. Är rätt så sur på mig själv för att jag inte har spelat det än, men till mitt försvar kan jag säga att pc-versionen har hittills varit en katastrof och min konsol setup är en utav de sämsta i detta avlånga land. Men denna steam versionen intresserar mig så jag håller ögonen öppna.
BazookaBorland 2 veckor sedan Åh fy fan. Att gubben har fått göra alla dessa skitfilmerna. Visst kan vi glädjas i att detta blir den sista, men å andra sidan så borde de ha slutat med skiten halvvägs in i produktionen till den första filmen när de insåg hur jävla dålig den skulle bli.

och om inte det vore nog så var detta en utav de sämsta film trailerna jag har sett.

Usch!
jonaspettersson 2 veckor sedan Jag har en mjuk sida för första Resident Evil-filmen, då den åtminstone gjorde lite av sin egen grej. Sedan kollapsade hela filmserien in i sig själv, men blev sjukt poppis ändå :p Galet.
andreasandreen 2 veckor sedan Hade varit kul slösa bort pengar på ettan igen bara för visa sin kärlek
Men nån tid till spela om har jag ju inte...
jimivallpeterson 2 veckor sedan Niice! Har enbart spelat Wii U-versionen av Legends (men det innehåller ju i princip hela Origins som en bonus). Hoppas på en uppföljare snart (fast.. jag hoppas att Ancel fokuserar på Beyond Good & Evil 2)
jonaspettersson 2 veckor sedan Asså, jag orkar inteeee xD
BazookaBorland 3 veckor sedan Hoppas verkligen att pc-porten blir bra, annars så kommer jag fan flippa på Koe Tecmo.
jimivallpeterson 3 veckor sedan Mycket troligt att jag köper en. Om de släpper lika lysande spel som vanligt.
Vet ju dock inte vad det är för en konsol än (ska man lita på ryktena?).
AndreasGoransson 3 veckor sedan @jimivallpeterson Går ju att hoppas även om det vore olikt dem.
jimivallpeterson 3 veckor sedan Lite trist kan man tycka. Nintendo är stenhårda verkligen..
Jag hann i alla fall ladda ner det innan det var för sent.
I den bästa av världar kanske Nintendo plockar upp spelet och ger ut det officiellt?
RobinStjernberg 3 veckor sedan @bylinjonas Inte kommit någon konkret info om remaken ännu, men jag hoppas också på det bästa. :D FAN om de förvandlar det till en Resident Evil 6-smörja, kommer ligga och skaka i flera dagar och tugga fradga.
David_P 3 veckor sedan Power of Internet strikes again! :D
Quint 3 veckor sedan Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska spela i helgen. Blev färdig med Mad Max för ett par dagar sedan och har sedan dess bara suttit och försökt lära mig Unity, för den nyfikna kan man se lite av mitt experimenterande här:


Så eventuellt blir det bara fortsatt en massa lekande med Unity men annars, om det blir något spelande, står det nog mellan Dark Souls 3, Batman - Arkham Knight eller Danganronpa 2.
jonaspettersson 3 veckor sedan Jäklar vad härligt att se tidningen igen! :D
jonaspettersson 3 veckor sedan @bylinjonas Originalspelet är ett alldeles fantastiskt inslag i serien och är värt att lira igenom. Ett antal gånger ;)
Vi ser fram emot mer info om remaken, för i nuläget verkar det torrt :o
bylinjonas 3 veckor sedan Ägde aldrig spelet själv och vet faktiskt inte om jag klarat ut det på egen hand men minns det med värme. Ser fram emot remaken, hoppas den blir lika fin som första. Någon med mer info om den? :D
jonaspettersson 4 veckor sedan Undrar när man ska lära sig att liknande cashgrab-titlar allt som oftast inte är en lönsam idé.
jonaspettersson 4 veckor sedan Demot var faktiskt riktigt fint så jag är hoppfull om denna remake. Originalspelet har inte direkt det mest användarvänliga kontrollschemat för nya spelare, även fast System Shock: Enhanced Edition också har släppts innan.
jonaspettersson 4 veckor sedan Brutal genomspelning! Man känner frustrationen bubbla xD
AndreasGoransson 1 månad sedan @erichdesade Tack för tipset! Det ska vi så klart fixa. Och roligt att du gillar :)
erichdesade 1 månad sedan
En bra taktik för att få mer XP är att använda Lucky Eggs och utveckla enkla Pokémon som Caterpie och Ratatta. Dessa ger 1000XP vardera
För att vidareutveckla er riktigt bra guide så ville jag bara lägga till at Caterpie, Weedle och Pidgey ligger på 12 godis vardera för att evolvera (Rattata 25), så dem är den bästa exploiten vad jag hittat hittills när jag är ute på äventyr. Jag bor i en stad så Pidgey är väldigt vanligt förekommande (tillsammans med Rattata) för mig, har man mycket gräs runt sig så är nog Weedle den vanligaste förekommande.

Lycka till and keep catching them all!
Babbel 1 månad sedan SÅ MYCKET YAS. Även ännu en cosplay. Ser verkligen fram emot filmen!
Bjoerta 1 månad sedan "Hugga (Stab) finns i spelet, och ger 25% i bonus om du träffar."
Stab är inte "hugga" Det står för S-ame T-ype A-ttack B-onus, vilket innebär att om exempelvis en vattenpokemon använder sig av en vatten attack så får den 25% mer dmg.
Quint 1 månad sedan Riktigt kul att se, kan aldrig bli för mycket superhjälteserier & filmer :)

Luke Cage och Iron Fist känns båda relativt okända för mig, ingen av dem var särskilt aktiva i marvels tidningar på tiden jag läste dem. Har något vagt minne av Cage som ersättare för Thing i Fantastic Four och att han slogs mot FF kontrollerad av Puppet Master, men det är väl ungefär så mycket jag sett av honom (bortsett från hans roll i Jessica Jones serien då).

Iron fist vet jag hur han ser ut (eller åtminstone såg ut på 80 & 90-talet :) ), men kan inte riktig placera honom i någon serie jag minns att jag läst, så som bäst har han nog haft någon biroll i någon annan hjältes serier.
jonaspettersson 1 månad sedan @Quint Lycka till med Pokémon-jagandet! :)
Quint 1 månad sedan Lite Pokémon Go lär det väl bli, om inte annat som en ursäkt för att ge sig ut och gå lite, har aldeles för många ägg som behöver kläckas och är dessutom helt värdelös på att sikta med pokebollarna så behöver ta mig förbi en bunt stop och fylla på lagret.

Utöver det så började jag spela lite WoW igen när deras pre-legion-patch släpptes häromdagen, inte för att det egentligen fanns något nytt att göra, men ville ändå utforska förändringarna i klasserna lite, så kanske blir det mer av det.

Utöver det blir det nog att fortsätta med Mad Max och/eller försöka sig på lite mer Vive-utveckling i Unity, eller kanske UnrealEngine, funderat på att prova hur UE gör sig för VR utveckling också :)
RobinStjernberg 1 månad sedan @Quint Det finns mikrotransaktioner i spelet, men de är inte på något sätt ett krav att spela. Tycker de balanserar det perfekt, vilket gör detta mer imponerande IMO. :D
Quint 1 månad sedan Helt galet, för oss som inte spelar än, har de några intäktsströmmar från spelet? Reklam, mikrotransaktioner, pay2win-element eller liknande eller vad är det som gör att spelet tydligen anses öka Nintendos värde med ungefär 127 miljarder kronor? ( annat än att börsen aldrig egentligen är särskilt konsekvent :) )