Senaste kommentarer

oHcean_X 1 dag sedan Erkänner. Det är inte bara min plånbok som gråter... nu gör även jag det.
AndreasGoransson 1 dag sedan @Macke86 Vissa har mer tålamod än andra ;-)
AndreasGoransson 1 dag sedan @Alestes Jag är också lite tveksam. Dock har MS sagt att de kommer att licensera ut motorn så den blir knappast exklusiv.
AndreasGoransson 1 dag sedan @jimivallpeterson Sant! Jag får ta och korrigera :)
jimivallpeterson 3 dagar sedan Låter som ett bra beslut! Fast här syftar de inte på split-screen när de säger "both screens" - utan på TVn och GamePad:en :)
Alestes 4 dagar sedan Hehe :D

Angående nyheten så är jag tyvärr inte så positiv. Jag gillar Havok som effektivt använder processorn för beräkningarna istället för PhysX som kräver ett Nvidia-kort för bästa prestanda.

Men molnet? Känns som om det kan bli en del fördröjning där, medan en massa information behöver skickas fram och tillbaka för att beräknas långt borta, samtidigt som spelet behöver ny information var 33ms för varje bilduppdatering. Så rent spontant så känns det som en ganska så dålig ide.
Macke86 4 dagar sedan Man lär ju ha hållit på ett tag innan man hittat dom där buggarna... hahahaha
AndreasGoransson 4 dagar sedan @Alestes Så sant :-) Korrat.
Alestes 4 dagar sedan Max Payne 2 och Half-Life 2 släpptes för mer än 10 år sedan, så dom är inte från dom senaste 10 åren :wink:
AndreasGoransson 5 dagar sedan @Quint Vi kände för att återpubba den, helt enkelt :)
Quint 5 dagar sedan Återanvänder en gammal nyhet? :)

Nu är ju FF7 inte längre bara en önskan, utan nu är det ju på väg i en HD remake, ska bli riktigt spännande att se hur det blir.
AndreasGoransson 5 dagar sedan @Macke86 Jo, så är det :-) Undertecknad bör nog ta ledigt snart.

Skämt å sido, korrigerat!
Macke86 5 dagar sedan "Den 16e semester" :p
Macke86 6 dagar sedan Haha ingen risk de blir årets spel :p de blir fallout !!
AndreasGoransson 1 vecka sedan @Macke86 Håller med dig men samtidigt är läget som det är. Något måste ju pröjsa hyran tills dess att en vettigare lösning finns :)
Macke86 1 vecka sedan Skulle gladeligen betala för att slippa all jävla reklam! Den förstör hela upplevelsen av att läsa recensioner och nyheter! Felet är att inte alla från början tagit betalt för sina texter på nätet.. nu kommer de bli väldigt svårt att lösa de.. när de finns tusentals sidor som väljer att vara avgiftsfria.
Quint 1 vecka sedan Ja, Nathan Fillion är en mycket bättre Nathan Drake än Johnny Knoxville någonsin kunnat bli :)
AndreasGoransson 1 vecka sedan @Alestes Håller med. Själv fick jag burken av min mamma efter att ha hjälpt till med att räfsa löv. :) Den var begagnad, lite gulnad och batteriluckan var tejpad. Men som jag älskade den ändå...
Alestes 1 vecka sedan Känns ganska så galet att den släpptes för 25 år sedan, kommer ihåg ganska så väl när jag var i leksaksbutiken och köpte den. Den enda spelmaskin jag köpt på releasedagen också.

Mitt favoritspel till den är Final Fantasy Legend III som jag köpte när jag var i New York några år senare. Spelet släpptes tyvärr aldrig här i Europa, så det är väl inte så troligt att det släpps på Europeiska Virtual Console till 3DS, men jag önskar verkligen att det gjorde det.
jonaspettersson 2 veckor sedan @benganffs Eller hur? Är nu helt övertygad om att jag behöver en Xbox One ändå =p
Quint 2 veckor sedan Nog för att jag kan hålla med om att det är onödigt att "kriga" för sina konsoler, men det är ju inte direkt något nytt fenomen.

På spelsidan har vi ju haft alla möjliga motsättningar genom åren Nindendo vs Sega vs Sony vs Xbox, Amiga vs Atari Vs Pc, 3dfx vs Nivdia vs Ati/Amd (vs Matrox), intel vs Amd, osv. Men det är ju inte bara där man ser sådana motsättningar, på telefonsidan har vi ju Apple/Ios vs Android på tv-sidan har vi haft plasma vs lcd, på dietsidan har vi lchf vs 5:2 vs periodisk fasta vs vad annat kvällsposten än valt att hype:a senast :)

Tror helt enkelt det alltid kommer finnas en kombination av att folk har olika preferenser och att vissa känner ett behov av att övertyga inte bara andra, utan även sig själva, om att de gjort rätt val, där vissa är blir lite väl övernitiska i argumenterandet för sin sak.
benganffs 2 veckor sedan Längesedan jag längtat så pass inför ett spelsläpp :)
Quint 2 veckor sedan Ganska absurda "motförslag" bolagens representanter kommit med, böta 2500 dollar om man kommer försent till en inspelning eller om man inte upplevs tillräckligt fokuserad, hur det nu bedöms.

Men har alltid tyckt den här typen av strejker känns fascinerande, kan verkligen så många stora bolag som EA, Activision, Disney, Warner Bros osv enas om en uppsättning representanter som får agera i alla de bolagens intresse vid förhandlingarna? Vad händer om hälften av bolagen är villiga att gå med på fackets krav, får de börja anlita röstskådespelarna igen enligt de nya avtalen eller måste alla bolagen gå med först, så att det är lite "allt eller inget" över strejken?

Personligen är Liam O'Brien & Claudia Black ett par av favoriterna bland röstskådespelarna, får väl hoppas att de inte är anslutna till det aktuella facket och får göra fler röster under tiden :)
jimivallpeterson 2 veckor sedan Kul med en glitch som faktiskt kan bidra till spännande bandesign! :)
AndreasGoransson 2 veckor sedan @Macke86 Alla vinnare har fått PM! :)
jimivallpeterson 2 veckor sedan @AndreasGöransson Ja, det är väl inte omöjligt. Det här med scroll-hjul känns hur som helst som en briljant idé! Svårt att förstå att det inte gjorts tidigare. Känns så självklart på något vis!
AndreasGoransson 2 veckor sedan @jimivallpeterson Kan vara så, men då vi inte har någon aning om vad NX är så förutsätter jag Wii U :)
jimivallpeterson 2 veckor sedan Är det inte troligare att detta patent har med NX att göra?
Macke86 2 veckor sedan När får vi veta vilka som vann då? :)
jimivallpeterson 2 veckor sedan Jag vågar inte ens titta på videon! :wink:
jonaspettersson 2 veckor sedan @Alestes Det är en grymt tråkig utveckling de går mot. Men får se till andra utgivare :)
jonaspettersson 2 veckor sedan @Alestes Samma här! ^^
Aberg87 2 veckor sedan En viking grävde ner ett lik
som vaknade med ett skrik
men de han såg
trodde han var båg
men zombien bet hans maka
som dog och tappade sin haka
Med sitt svärd och ett hugg
så försvann fruns lugg
Nu hatar vikingen de odöda
och spöar dem med stor möda
Genesyst 2 veckor sedan Välkommet! Introduktion till Shenmue och varför man bör stödja Shenmue 3:
https://www.youtube.com/watch?v=64u9TUtTMa0< /a>
Alestes 2 veckor sedan Ser fram emot att spela detta väldigt mycket :)
Alestes 2 veckor sedan Lite tråkigt, men bara lite, för jag kommer inte sakna dom speciellt mycket. Dom släppte oerhört många bra spel under NES/SNES/PS1-tiden och var under 90-talet tillsammans med Lucasarts mina favoritutvecklare, men nu har det gått 6 år sen dom släppte ett spel jag gillade (Castlevania: Order of Ecclesia).

Hoppas bara dom fortsätter att släppa deras äldre spel i Playstation Store. Suikoden 1-3 finns där, men väntar fortfarande på 4&5. Och Suikoden V är faktiskt mitt favoritspel till PS2an.
Doxen 3 veckor sedan Det var en gång en Viking som hette Ville. Han trodde han var ett snille, som lurat ut zombie hordar på fjordar. Detta är inte sant, för ville var allt en liten fjant.
jonaspettersson 3 veckor sedan @PeterTjarndal PS Morpheus, kanske?
AndreasGoransson 3 veckor sedan @Quint Hyckleri, ja :)
Macke86 3 veckor sedan Zombien sven satt i en gränd
Förbi gick en viking som just blivit bränd.
Zombien och vikingen slogs om poäng
Plötsligt försvann den ena ut på en äng.

Haha lär vara de sämsta rim som gjorts men är ju ialf ett rim haha
Quint 3 veckor sedan Så, PETA, som allt som oftast kritiserar spel för att innehålla våld mot djur och/eller köttbullar släpper ett spel som i väldigt stor utsträckning visar en katt bli misshandlad på skärmen? ;)
cyborg69 3 veckor sedan Jag mötte en gång en viking från Särna
man kunde sig mot honom inte spjärna
hans hud var grön
jag bad en stilla bön
när han festade så glatt på min hjärna
PeterTjarndal 3 veckor sedan Sjukt tråkigt och fantasilöst namn.
Project Morpheus lät betydligt coolare.
Scrubnuben 3 veckor sedan Thou shalt rule Nintendo with Iron Discipline. Skulle vara något positivt om den nya VD:n kunde upprätthålla kontakten mellan företaget och spelarna så som Iwata kunde. Kommer sakna de 20-minuters långa nintendo direkt med Iwatas halvklankiga engelska och stela axlar, never forget!
Quint 3 veckor sedan Gjorde mission 28 igår, så gissningsvis är det väl mission 29 som väntar på mig när jag kommer hem från jobbet idag. Inte helt säker på om jag vågar ta med mig Quiet på det uppdraget även om det ska vara fixat :)

Har ändå alltid svårt att välja mellan Quiet & Diamond Dog. DD är ju överlägset bäst på att markera både fiender & vänner, så fort man kommer till ett nytt område skäller han några gånger så är allt & alla markerat, ska man t.ex rädda en gisslan vet man exakt var den befinner sig. Quiet däremot, om man råkar visa sig för en fiende så att det blir strid så kan man i princip gömma sig i ett hörn och vänta ett tag, sedan ligger alla fiender medvetslösa eller döda överallt (beroende på vad man gett henne för gevär :) ).
jonaspettersson 3 veckor sedan @PeterTjarndal Haha! Bäst :D
PeterTjarndal 3 veckor sedan Jag hittade en bild!! Där har åtminstone försöker anstränga sig att se lite glad ut.
Klicka här
jimivallpeterson 4 veckor sedan Det bästa med den här videon är att fan-teorin om att hela Super Mario Bros. 3 bara var en föreställning bekräftas!
robertarveteg 4 veckor sedan Jag är såld. Season pass is teh sheit! I alla fall när det bygger på ett färdigt spel iaf. Dessutom håller jag med Bethesda. För tillfället verkar det vara en bra deal. :)
AndreasGoransson 4 veckor sedan @Quint Håller tummarna då ;)