Senaste kommentarer

Quint 33 minuter sedan Känns mest som att det pekar på att vem som än skriver tweets för The Chinese Room gör samma, vid det här laget ganska tröttsamma, misstaget som många andra, att tycka att sex/sexighet & sexism är samma sak, fastän de, trots ordens likheter, inte behöver ha något med varandra att göra.
jonaspettersson 19 timmar sedan Och där gick jag in i hype overdrive!
jonaspettersson 21 timmar sedan Detta gör mig så lycklig. Allt som fattas är en serie på Dredd och RoboCop ;D
jonaspettersson 2 dagar sedan Skelett i garderoben hade passat alldeles utmärkt här :p
jonaspettersson 2 dagar sedan Bästa idag ;D
Quint 2 dagar sedan Har fortfarande inte sett en enda film med henne i så ingen aning om hur bra hon är, men ändå kul att de väljer en svensk skådespelerska :)

Börjar kanske bli dags att kolla på Ex Machina eller något så man får se vad hon går för.
Quint 2 dagar sedan Många intressanta recensioner av spelet också, t.ex:

"It didn't take me too long to assemble that table


....maybe"

:)
PetterHFrank 3 dagar sedan Grym text, Robin!
Quint 3 dagar sedan Wind Waker var det sista Zelda-spelet som jag verkligen fastnade för. Missförstå mig rätt nu, Twilight Princess var fortfarande ett väldigt bra spel, men det gav mig av någon anledning inte riktigt samma "OMG ZELDA!!!!" känsla som Wind Waker gjorde.

Dessutom var slutstriden i wind waker en av mina favoriter, den var inte särskilt utmanande, men så snyggt gjord på något vis och dessutom, utan att spoila för mycket, var det ju trevlig med den hjälp man hade i striden. Tittar jag på slutstriden på youtube ser den inte särskilt imponerande ut nu, men minns att när jag satt och spelade det var det bland det snyggaste och framför allt mest stämningsfulla, jag sett i cellshade:ad väg :)

Om det inte vore för att jag har vad som känns som ungefär 1000 spel i skämshögen att ta mig igenom hade jag antagligen inhandlat det till Wii U och spelat igenom det igen.
Quint 4 dagar sedan @RobinStjernberg Givetvis, borde jag ju tänkt på. Kan dock vara lite förvirrande för de som inte är så intresserade av programmering/datorteknik och förstår sig på binärt räknande :)
RobinStjernberg 4 dagar sedan @Quint Xbox One II 3 0b100 såklart ;)
Quint 4 dagar sedan Tycker ändå det är lite kreativt (om det nu är sant).

Eventuell uppföljare till den maskinen skulle sedan i så fall kunna heta:
Xbox One II 3
Efter det känns det dock som man betat av de vanligaste sätten att skriva siffror på, så osäker på hur en ytterligare efterföljaren till det skulle skriva sin fyra :)
andreasandreen 4 dagar sedan @Drygore Det är att svika konsumenten för konsumenten köper konsolen istället för t.ex. uppgradera sin dator eller köpa en annan konsol i tron att de titlar hen vill ha är exklusiva till den konsolen hen nu köper. Alla Gamers vill ju ha den optimala spelmaskinen eller hur?
Jag tycker det är bra att spel släpps multiplattform, men om jag hade köpt en Xbone innan så hade jag faktiskt varit fett pissed nu. Tur som det är så uppgradera jag datorn istället och får därmed både tillgång till Xbones tidigare exklusiva och PC:s spelbibliotek, med multiplatform-titlar inräknade.
Quint 5 dagar sedan Kommer nog försöka få tag på några aktier i samband med noteringen, om jag kommer ihåg det när det väl blir aktuellt :) Lyckades missa Stillfronts introduktion på börsen.

Men med tanke på hur populärt det är med spelbolag nuförtiden så finns det väl en risk att det blir lite som när gaming corps introducerades, att det var så övertecknat att man bara fick en bråkdel av vad man anmält intresse för.
Sveakungen 5 dagar sedan Väl skriven reflektion!

Intressant serie - och väldigt lättsmält i motsatts till böckerna som är rejält komplexa. Tyvärr så försvinner mycket men det är ju omöjligt att göra böckerna rättvisa då serien skulle bli vansinnigt tung och låååååång!
jonaspettersson 6 dagar sedan Ser lika helyllemysigt ut som originalspelet. Undrar om de båda kommer ha kopplingar med varandra.
Quint 1 vecka sedan Har redan förbokat ett exemplar av deluxe-versionen.

Tycker det verkar riktigt intressant, men kan eventuellt vara lite partisk eftersom en relativt stor del av mitt "experimenterande" på börsen har bestått i att köpa Starbreeze-aktier :)

Ser nog mest fram emot att spela som mördare, men kan vara intressant att försöka överleva också.
robertarveteg 1 vecka sedan Dags att spela ut tvåan snart mao. :P
JimmyAnderssonEG 1 vecka sedan @Quint Haha vilken grym liknelse! inte alls tänkt på det så:D men visst, Velvet har knappt en tråd på kroppen på grund av att ilskan slitit henne itu. Jag skulle såklart passat på att fråga skaparna av spelet om det fanns en sån Hulken-blinkning:) bra inlägg:D
Quint 1 vecka sedan @JimmyAnderssonEG Jag tycker ändå det passar på något vis.

Men kanske är lite skadad efter att ha både läst och sett för mycket Hulken-serier som ung, för mig är nära nog nakna personer i söndertrasade kläder något jag lätt kan associera med raseri :)
JimmyAnderssonEG 1 vecka sedan @Quint nä jag burkar inte heller störa mig överdrivet på det, men i fallet Tales of Berseria drog dem det för långt tyvärr. Velvet Crowe hade alla möjligheter att bli den coolaste av dem coola, men nu framstod hon som ett våp... tycker de andra Tales-spelen haft det mer sansat. Så konstigt att pendeln svänger mer åt det hållet ju mer "upplysta" vi blir. men som sagt min kritik handlar inte i första rummet om jämlikhet utan bara att det ser förjävligt ut, hon blir inte trovärdig:(
Quint 1 vecka sedan @JimmyAnderssonEG det var väl en del synlig hud även där, men det har aldrig varit något jag stört mig på och är ju inte direkt ovanligt varken för manliga eller kvinnliga karaktärer i jrpgs.

Att se cool ut har alltid varit mer viktigt än att ha praktiska rustningar på sig :)
JimmyAnderssonEG 1 vecka sedan @Quint hehe du har såklart rätt, men enligt producenten är detta det första spel där man designat storyn helt och hållet med en kvinna i åtanke och att de gör en poäng av det. Som jag skriver är det då synd att man då gör Velvet såpass sexualiserad... hur såg det ut i Tales of Xillia? Var damerna mer påklädda där?
Quint 1 vecka sedan Tales serien är en av mina favoriter, så ser verkligen fram emot detta.

Kan ju vara värt att nämna att Tales of Xillia tillät att man valde mellan en manlig & en kvinnlig huvudperson och beroende på vilken man valde fick man se vissa delar av storyn utspela sig på lite olika sätt när de två karaktärerna befann sig på olika platser. Så det är inte det första tales spelet med en kvinna i huvudrollen, men kanske det första med en kvinnlig protagonist som inte delar huvudrollen med någon annan.

Det är om inte annat garanterat första kvinnliga protagonisten som heter Velvet Crowe, så texten är väl ändå inte fel, om man ska vara petig :p
jonaspettersson 1 vecka sedan Mm, känns som helt rätt mängd av old school blandat med modernt. :)
jonaspettersson 1 vecka sedan Själv kom jag aldrig in i Assassin's-svängen, men jag har första och andra spelet på hyllan. Så jag antar att det betyder att de kommer spelas en dag :D
Quint 1 vecka sedan Assassin's Creed är en av de spel-serier jag var riktigt sen att hoppa på. Var först när AC4 släpptes som jag bestämde mig för att ta tag i serien.

Tyckte det var imponerande hur väl det första spelet fortfarande höll, både grafiskt & spelmekaniskt, fastän det då hade några år på nacken. Men efter att, nästan utan uppehåll, spelat igenom AC1 & AC2 och påbörjat Brotherhood så blev jag lite "utbränd" på serien, de är ändå relativt lika, vilket resulterade i att jag behövde en pause från spelen. Hade då dessutom, vid flera tillfällen, kommit på mig själv med att analysera väggar och liknande ute i verkligheten för att se vilka som såg ut att vara möjliga att klättra upp för :)

Men blir lite sugen på att återvända till serien och ta sig igenom något/några spel till när man läser detta.
jonaspettersson 2 veckor sedan STORT GRATTIS!!
jonaspettersson 2 veckor sedan Ser bra ut! En hel animeserie baserat på Star Fox hade inte heller varit fel.
jonaspettersson 2 veckor sedan Smart sätt att hålla sig relevanta, möjligtvis?
PercyOropeza 2 veckor sedan @P-A Haha, jag gillade faktiskt Assault. Command - not so much.
PercyOropeza 2 veckor sedan @Quint Star Fox Assault var väl en bra uppföljare till både Adventures och den vanliga serien? :)
jonaspettersson 2 veckor sedan Ser sådär härligt galet ut som man förväntar sig :) Intriguing!
jonaspettersson 2 veckor sedan Do want!! Ser riktigt coolt ut ^^
P-A 2 veckor sedan @Quint Jag är ett stort fan av actionfyllda flygspel, men har inte heller fastnat ordentligt för Starfox-serien. N64/3DS-spelet var höjdpunkten, men Command, Assault och nu Zero har alla haft underliga inslag som inte är roliga. Tyvärr.
PetterHFrank 2 veckor sedan Niiiiiceee!
Quint 2 veckor sedan Har ibland funderat på om jag någonsin egentligen tyckte Star fox var bra. Det är inte riktigt min normala genre av spel, men fascinerades ändå av det på Snes-tiden på grund av dess 3d-grafik.

Det känns lite som att det just finns en risk att jag mest spelade det av samma anledning som jag nötte mig igenom Microcosm till Amiga cd32 en bunt gånger, dvs för den coola grafikens skull.

Så har lite svårt att bygga upp något riktigt intresse för detta spelet, speciellt med tanke på att den fick allt annat än ett glänsande betyg här. Kanske får bli en titel som inhandlas när den börjar säljas på rea för lite nostalgi-spelande.

Om de däremot släppte en uppföljare till Star Fox Adventures skulle det vara en helt annan sak :)
gustafjansson 2 veckor sedan Gillade det.
1. Jag hade inga förväntningar...
2. Det är en beta
3. Det va en gubbe, två banor, sex vapen...
4. Spelet är inte färdigt...
5. Id software kommer jobba vidare med spelet
6. Det var underhållande
7. Det va ju trots allt en beta :)
PetterHFrank 2 veckor sedan @Quint Jag har faktiskt inte heller förkovrat mig särskilt mycket i Sudan 51s kreationer, men att han har en speciell still är ju uppenbart. Roligt med någon som tar ut svängarna och det ska bli intressant att se vart det här tar vägen.
Quint 2 veckor sedan Inte spelat så många av Suda 51s spel (ingen av de som nämns ovan), men de jag har spelat har jag gillat, så ser fram emot detta. Ibland är det skönt med spel där man inte behöver tänka efter så mycket utan bara kan sätta sig ner och kötta sig igenom en orgie av överdrifter :)

Det enda som oroar mig lite är om det ska bli free 2 play, vad deras affärsmodell är, förhoppningsvis är det inget som hindrar en från att avnjuta spelet utan att man behöver dumpa en massa pengar i mikrotransaktioner.
Sveakungen 2 veckor sedan Fult, tråkigt och ogenomtänkt!
jonaspettersson 2 veckor sedan Än idag är GoldenEye fantastiskt bra, bortsett från N64-frameraten emellanåt, men detta var en kul, om än skum, mod.
Quint 2 veckor sedan Kommenterade det hela lite förra gången ni nämnde det. Tycker det är ett intressant sätt att skapa karaktärer på, men inte ett som tilltalar mig.

Nu kommer jag antagligen ändå aldrig spela Rust eftersom tidigare spel i liknande stil aldrig riktigt tilltalat mig så jag påverkas inte direkt av deras karaktärsskapande, men rent allmänt föredrar jag att spela med karaktärer jag har någon form av relation till. Antingen kan det vara karaktärer jag lagt tid på att designa så att de är "mina" eller en karaktär som utvecklaren själv investerat lite tid åt att bygga en story runt.

Att bara tilldelas en slumpgenererad karaktär i en slumpgenererad värld och bli ombedd att bry sig om den har jag lite svårt för, men som sagt så är det inte heller riktigt min typ av spel. Tycker ändå det är bra att utvecklarna vågar experimentera och hitta sina egna vägar. Ser betydligt hellre att de vågar testa sig på lite olika saker än att alla spel designas för att tilltala en så stor massa som möjligt :)
RobinStjernberg 2 veckor sedan Okej, vem gissar vi på kan spela Ash? Jag röstar för Morgan Freeman!
RobinStjernberg 2 veckor sedan Ett givet köp, ska beställa ett helt gäng och lägga runt i min lägenhet. :D
RobinStjernberg 2 veckor sedan Hypen inför detta är enorm!
AndreasGoransson 2 veckor sedan @jimivallpeterson Jag finner inga ord!
jimivallpeterson 2 veckor sedan

Detta! Det amerikanska omslaget till Ico. Särskilt med tanke på hur fantastiskt vackert originalomslaget är!
Nanonine 2 veckor sedan Tack för tipset, detta får bli mitt fredagsmys medans jag fixar buffé till familjen 👍
niklasalicki 2 veckor sedan aahhhahahAHAHAHAHAHAA!! Så bra!