Om Eurogamer.se

För diskussion, kritik och perspektiv kring spelmediet. Samt upplysning, underhållning och för att vi helt enkelt inte kan låta bli.

av Eurogamer.se. 2/03/2015

Eurogamer.se drivs på licens av Joypad Media Handelsbolag.

Vill du komma i kontakt med oss? Vänligen klicka dig hit.

Artikeln fortsätter nedan

Laddar...

Läs gärna mer om vår redaktion och dess medlemmar här.

Redaktionell profil

Vi står för diskussion, kritik och perspektiv kring spelmediet. Samt upplysning, underhållning och för att vi helt enkelt inte kan låta bli.

Artikeln fortsätter nedan

Laddar...

Målet är att bli landets främsta sajt för spel, vare sig du konsumerar dem på din mobil, i din PC eller via en dedikerad spelskonsol.

Vi drivs av passion och intresse. Det nyaste fotbollsspelet och säsongens fetaste skjutarspel kommer så klart att recenseras, men de konkurrerar bland annat med texter om smala indiespel, banbrytande design och intervjuer med intressanta branschpersoner. För att nämna ett litet smakprov från vårt paket.

Då vi är en liten redaktion med begränsade resurser så värderar vi kvalitet och personlighet högre än volymen. Du kan säkert hitta spelsajter som på daglig basis publicerar mer än oss, men vi betvivlar att du finner många som drivs med samma nerv och entusiasm som vi gör.

Tack för att du läser.

Eurogamer är uppdelat i olika sektioner, där varje del har ett definierat redaktionellt mål:

Artikeln fortsätter nedan

Laddar...

Åsikter: Vi är en redaktion som tycker mycket. Här finner du alla krönikor som är skrivna av oss. Kanske håller du med oss, kanske inte.

Recensioner: Analyser, perspektiv och kritik av spelmediet. Vi recenserar med skärpa och personlighet.

Pwn'd: Alla älskar skeva historier, och så även vi. Här samlar vi de bästa historierna med allt från knäppa fans, till imponerande rekord.

Förtittar: Att spela spel före alla andra och dessutom få berätta om dem är ett privilegie. Därför händer det att vi besöker spelutvecklare och samlar allt du behöver veta inför ett kommande spelsläpp.Youtube: Alla älskar videoklipp. Vi brinner för att göra dem. Visionen är Sveriges bredaste utbud av spelrelaterade program. Titta in för att hitta din favorit.

Copyright

Efterpublicering utan vårt godkännande är förbjudet. Allt material på Eurogamer.se är skyddat upphovsrättslagen. Du får gärna citera oss men uppge alltid källa samt hyperlänk.

Artikeln fortsätter nedan

Laddar...

Läs mer här.

Om Adblock

Vi vet, ni älskar Adblock. Det gör vi också. Annonser är nog av det smartaste, men samtidigt mest irriterande, som någon har skapat. Men annonser är samtidigt det som betalar vår lön. Så gillar du det vi skriver så är det till stor hjälp om du stänger av Adblock under de få minuterna per dag som du besöker oss. Vi lovar att annonserna varken ger dig pest, kolera eller någon annan dryg sjukdom. Hjärtligt tack.

Loading…

Relaterat material