Reviews Arkiv Sida 2

31 maj 2016

27 maj 2016

Recension: Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan

Turtles är tillbaka och Robin är inte nöjd.

25 maj 2016

Recension: Stellaris

Robert har insett att rymden ändå inte är så tom.

24 maj 2016

Recension: Shadow of the Beast

Vi har följt med i antihjälten Aarbrons jakt på hämnd i denna sidoscrollare. Var det värt all död?

EssentielltRecension: Game of Thrones S06E05: The Door

Det gör ont. Det gör ont överallt.

20 maj 2016

EssentielltRecension: Total War: Warhammer

Den Gamla världen väntar, men hur värd är resan dit?

17 maj 2016

UndvikRecension: Homefront The Revolution

Efter fem år, tre olika utgivare och stora ekonomiska problem - är den här revolutionen värd att delta i?

16 maj 2016

RekommenderatRecension: Doom

Eurogamers chefredaktör har besökt helvetet.

12 maj 2016

9 maj 2016

5 maj 2016

EssentielltRecension: Uncharted 4: A Thief's End

Nathan Drakes sista äventyr är här och chefredaktör Andréas har avlagt sin dom....

4 maj 2016

Recension: Velocity Stream

Strömma vägen

2 maj 2016

25 april 2016

Recension: Game of Thrones S06E01: The Red Woman

När du trodde att du sett allt i Game of Thrones...

23 april 2016

Recension: Killer Instinct - Season 3

Nu med gästkaraktärer.

21 april 2016

Recension: Fallout 4: Wasteland Workshop

Fånga monter och dekorera dina byar.

20 april 2016

Recension: Star Fox Guard

Chefredaktör Andréas har satt tänderna i Star Fox Zero-spinoffen.

Recension: Star Fox Zero

En reboot av en remake av en klassiker.

Recension: Yo-kai Watch

Dags att välkomna våra nya monsterspelshärskare?

11 april 2016

RekommenderatRecension: Ratchet & Clank

Recensionen med influenser av texten baserad på förhandstitten av spelet baserat på filmen baserad på spelet.

Recension: MLB 16: The Show

Redaktionen har även i år gett Jonas äran att lira baseball tills händerna ömmar. Hur bra är årets MLB?

8 april 2016

RekommenderatRecension: Dirt Rally

Robin har sladdat av vägen i Codemasters stenhårda simulator. Och han älskar det.

6 april 2016

Recension: Mario and Sonic at the Rio 2016 Olympic Games

Ännu ett OS. Ännu en missad potential.

EssentielltRecension: Dark Souls 3

Lucas har dött fler gånger än vad som kan räknas i DS3. Och han gillar det.

1 april 2016

RekommenderatRecension: Quantum Break

Tillbaka till framtid... Nutid... Adam har spelat Quantum Break!

31 mars 2016

Recension: The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited: Thieves Guild

Gabriel har försökt smyga igenom den nya DLC:n till The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited och blivit brutalt mördad av allting på vägen.

Recension: 1993 Space Machine

Spelet som återuppstått från de döda.

30 mars 2016

Recension: Descent: Underground

Jonas har pepprat snabbskjutande drönare. Är early access-spelet redan nu värt att prova?

29 mars 2016

RekommenderatRecension: Disney Infinity 3.0: Marvel Battlegrounds

Räkna med bråk (men utan Steve Urkel).

26 mars 2016

RekommenderatRecension: TrackMania Turbo

Alex har pressat pedaljäveln i botten i jakt på de där viktiga hundradelarna

23 mars 2016

Recension: Fallout 4: Automatron

Robotar, robotar och ännu mer robotar.

21 mars 2016

Recension: Hyrule Warriors Legends

Lucas har spöat monster i Hyrule den senaste veckan. Läs vad han tycker här!

18 mars 2016

Recension: Obscuritas

Alex har kämpat sig igenom tysk skräckis. Plågades han av skräck eller tristess? Svaret finner ni här.

UndvikRecension: Bus Simulator 16

Nästa hållplats: Helvetet

17 mars 2016

Recension: EA Sports UFC 2

Slå dig lös.

16 mars 2016

RekommenderatRecension: Tom Clancy's The Division

Är den här post-apokalyptiska versionen av New York värd att rädda?

15 mars 2016

RekommenderatRecension: Pokkén Tournament

Ta direktkontroll i dina Pokémonmatcher med senaste fightingspelet från Nintendo.

14 mars 2016

Recension: Gemini: Heroes Reborn

Hjältesagan där referenserna till toppspelen haglar.

12 mars 2016

RekommenderatRecension: Mortal Kombat XL

Alien mot Predator. Du vet att du vill.

11 mars 2016

RekommenderatRecension: Hitman: Episod 1

Agent 47 - med rätt att döda och placera utslagna personer i skåp.

7 mars 2016

Recension: Project X Zone 2

Fire Emblem, Resident Evil, Tekken och Virtua Fighter - all in one. Typ.

5 mars 2016

Recension: The Walking Dead: Michonne - A Telltale Mini-series Episode 1

Ettbert har provat den första delen i Telltales nygamla serie.

4 mars 2016

Recension: Heavy Rain (PS4)

Jonas har spelat Heavy Rain för andra gången och denna gång på PS4. Är det vattentätt?

3 mars 2016

Recension: Tron Run/r

Spring Tron, spring!

1 mars 2016

RekommenderatRecension: The Legend of Zelda: Twilight Princess HD

The Legend of Zelda: Twilight Princess är tillbaka och Robert ser efter hur titeln håller sig i HD.

RekommenderatRecension: Dying Light: The Following

Är den här zombieapokalypsen redo att vakna igen?

26 februari 2016

Recension: Digimon Story: Cyber Sleuth

Bandai does what Nintendon't?

25 februari 2016

Recension: Street Fighter V

Petter har tagit ett gäng shoryukens i ansiktet.

RekommenderatRecension: Plants Vs Zombies: Garden Warfare 2

Popcap följer upp sin färgglada skjutare med ett ännu större spel. Är Garden Warfare 2 värt sitt pris?

22 februari 2016

RekommenderatRecension: Far Cry Primal

Tillbaka till stenåldern.

18 februari 2016

Recension: Bravely Second: End Layer

Lucas har spenderat de senaste veckorna i Square Enix nya JRPG-äventyr. Läs vad han tycker här!

17 februari 2016

Recension: Bombshell

Jonas har spelat ett nytt spel under 3D Realms fana. Var det något att ha?

14 februari 2016

EssentielltRecension: XCOM 2

Jag välkomnar våra utomjordiska härskare.

12 februari 2016

EssentielltRecension: Unravel

Alex har besökt några av de vackraste platserna spelhistorien hittills genererat.

Recension: Klaus

PS4-exklusiva plattformsspelet Klaus har spelats av Jonas. Är det värt din tid?

11 februari 2016

UndvikRecension: Pokémon Super Mystery Dungeon

För dig som drömmer om att få vara en Pokémon.

8 februari 2016

RekommenderatRecension: Firewatch

Lever Firewatch upp till den eldiga hajpen eller är det en rökridå?

5 februari 2016

Recension: Sebastien Loeb Rally

Frankrike+Italien=rally!

4 februari 2016

UndvikRecension: Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 avslutar serien med ett förkastligt magplask.

3 februari 2016

Recension: Rise of the Tomb Raider (PC)

Redaktionens största Nickelback-fan har skruvat upp inställningarna till max och jagat skatter i Lara Crofts nya äventyrsspel.

2 februari 2016

Recension: World of Tanks Playstation 4 Edition

Lucas har åkt runt och lekt krigsgeneral i den sprillans nya PS4-versionen av spelet.

1 februari 2016

Recension: Lego Marvel's Avengers

Iron Man och gänget är tillbaka. Lyckas alla block falla på plats?

31 januari 2016

RekommenderatRecension: The Witness

En fängslande hyllning till logik och mysterier.

26 januari 2016

RekommenderatRecension: Darkest Dungeon

Det finns inget mod utan galenskap.

22 januari 2016

RekommenderatRecension: Legend of Heroes: Trails of Cold Steel

Alex har tagit sig an ett gammalt hederligt JRPG.

21 januari 2016

EssentielltRecension: This War of Mine: The Little Ones

Barn kommer alltid vara barn, även i krig.

20 januari 2016

Recension: Homeworld: Deserts of Kharak

Adam har spelat Blackbirds första spel och tillskott till den klassiska strategiserien.

19 januari 2016

RekommenderatRecension: Amplitude

Musikmästarna Harmonix gör det igen

18 januari 2016

Recension: Resident Evil Zero HD Remaster

Rebecca är tillbaka i upphottade kläder. Står sig detta zombieäventyr 14 år efter släppet? Robin har svaret.

12 januari 2016

Recension: Yakuza 5

Percy har spöat ligister, hängt i barer, spelat arkadspel samt lekt japansk pop-idol.

RekommenderatRecension: That Dragon, Cancer

Hjärtskärande drama som får föräldrahjärtat att brista.

11 januari 2016

Recension: Assassin's Creed Chronicles: India

Gabriel har rest till Indien i andra delen av Assassin's Creed Chronicles-spinoffen.

3 januari 2016

16 december 2015

Recension: Pokémon Picross

Gotta catch 'em all - puzzle style

15 december 2015

Recension: Fast Racing Neo

Start, boost, krasch!

9 december 2015

RekommenderatRecension: Steamworld Heist

Andréas har besökt en robotvärld, långt långt borta.

Recension: Beyond: Two Souls (PS4)

David Cage slår till igen.

4 december 2015

Recension: Rainbow Six: Siege

Gabriel har skjutit, räddat gisslan och stört sig på neonrött blod i nya Rainbow Six: Siege.

3 december 2015

Recension: The Crew Wild Run

Kan Wild Run samla ihop The Crew igen?

Recension: Deadpool

Psst, Deadpool här. Blicka hit och läs om mitt spel, vetja!

2 december 2015

Recension: Xenoblade Chronicles X

Vi tar oss an vinterns största Wii U-titel. Kan Xenoblade Chronicles X hålla oss mätta hela vägen fram till nästa The Legend of Zelda?

1 december 2015

RekommenderatRecension: Just Cause 3

Solstolar och explosioner.

30 november 2015

RekommenderatRecension: Mario & Luigi: Paper Jam Bros

Papper har aldrig varit roligare i spel.

27 november 2015

RekommenderatRecension: Starcraft 2: Legacy of the Void

Petter har warpat in i den sista delen Blizzards rymdepos i ett försök att rädda Koprulu-sektorn från förödelse. Läs vad han tyckte om upplevelsen här!

25 november 2015

RekommenderatRecension: Bloodborne: The Old Hunters

Är du sugen på mer viktorianskt smisk? Alex håller i piskan och är redo.

24 november 2015

RekommenderatRecension: Star Wars: Battlefront

Robert har skjutit skumma rebeller och Ewoker har kastat sten på hans huvud. Läs vad han tyckte om det här!

22 november 2015

RekommenderatRecension: Xbox One Elite Controller

Andréas har testat världens bästa handkontroll till konsol.

21 november 2015

Recension: New Style Boutique 2

Mode i miniatyrformat.

18 november 2015

Recension: Mario Tennis: Ultra Smash

Hela Mario-gänget är samlat och den här gången ger man sig på att slå på en försvarslös tennisboll.

17 november 2015

RekommenderatRecension: Call of Duty Black Ops 3

Det udda syskonet i Call of Duty-familjen är tillbaka.

16 november 2015

RekommenderatRecension: Guild Wars 2: Heart of Thorns

Jättedrakar och små grodfigurer. Det finns något för alla smaker när Robert ger sig in i Maguumas djungel i Guild Wars 2 första expansion.

UndvikRecension: Horse Life 4

Är du trött på alla storspel? Dags att mysa med en hästsimulator till 3DS kanske?

10 november 2015

Recension: Driveclub Bikes

Tänk om alla spel gjorde vattenpölar så här snygga.

9 november 2015

RekommenderatRecension: Fallout 4

Robin har besökt det söndertrasade Boston för att undersöka om Bethesdas senaste äventyr är lika bra som det verkar.

RekommenderatRecension: Rise of The Tomb Raider

Lara Croft är tillbaka. Och hon är lika förbannad som alltid.

7 november 2015

Recension: Chibi-Robo! Zip Lash

Samla godis och piska på rymdvarelser i den lilla robotens senaste äventyr.

6 november 2015

RekommenderatRecension: Need for Speed

Hur bra är nya Need for Speed? Gabriel har svaret!

3 november 2015

Recension: Warhammer: End Times - Vermintide

Jonas har slagits mot humanoida råttor på randen av Warhammer-världens apokalyps. Hur många råttor gick åt?

31 oktober 2015

Recension: Project Zero: Maiden of Black Water

Här kommer ett spel som använder Wii Us GamePad på ett unikt sätt.