Den tjeckiska spelstudion Amanita Design har nyligen släppt ett pressmeddelande som innehåller deprimerande siffror för sitt fantastiska peka-och-klicka-äventyr Machinarium. Det uppskattas nämligen att enbart 5% till 15% av spelarna har betalat för sin kopia av spelet medan resten av spelarna har laddat ner illegala piratkopior. Tragiska siffror minst sagt.

Men för att göra den här nyheten lite roligare så har Amanita Design bestämt sig för att göra något åt saken. Under tidsperioden den 5 till den 12 augusti kommer man kunna köpa spelet tillsammans med sitt fantastiska soundtrack för endast 5 dollar. Detta istället för sin ordinarie prisslapp som vanligtvis ligger på 20 dollar.

För att testa demot och för att köpa spelet, surfa in på deras webbsida.

1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)

About the author

Linus Josephson

Linus Josephson

Skribent

Linus är en grafisk formgivare och tv-spelälskare från Stockholm. Håller PlayStation 3-pärlan Lair som ett av de mest underskattade spelen någonsin.