Spelutvecklaren PopCap har utannonserat att deras monsterhit Plants vs Zombies äntligen kommer att släppas till Nintendo DS. Datumet är satt till januari nästa år för en amerikansk release medan Europa ännu inte har fått något datum bekräftat.

Spelet kommer innehålla flera klassiska spelmoment som kampanjen, överlevnad, pussel, minispel men också unikt innehåll för plattformen. För er som inte kan bärga sig till Nintendo DS-versionen, kan glädja sig åt att spelet släpps på XBLA redan nästa månad.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Linus Josephson

Linus Josephson

Skribent

Linus är en grafisk formgivare och tv-spelälskare från Stockholm. Håller PlayStation 3-pärlan Lair som ett av de mest underskattade spelen någonsin.