Blev du förälskad i Red Dead Redemption? Tycker du de öppna vidderna och solnedgångarna påminde dig om de sköna spaghettiwestern-filmerna med Clintan och gänget? Vill du återuppleva allt igen utan att behöva parkera dig framför din TV och spelmaskin? Då blir du säkert lycklig när du får höra att Rockstar planerar att släppa hela soundtracket till sin Westernsaga, förutsatt att du inte köpte Limited-utgåvan av spelet där det ingick, eller redan köpt albumet som mp3.

Nu finns albumet i varje fall att köpa i CD-form i deras egen online-butik. Utgåvan innehåller 20 spår och är full av bilder i sitt medföljande häfte. Du som vill ha hardcore-utgåvan och som uppskattar äkta känsla, väntar en månad till då albumet även kommer i vacker och underbar röd vinyl - givetvis i en mycket begränsad utgåva.

"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Robert Johansson

Robert Johansson

Skribent

Robert slänger sig snabbt och gärna på retroutgåvor och nyversioner enligt devisen "det var bättre förr". Håller SNES varmt om hjärtat, och tycker Brütal Legend var legendariskt brutalt.