Ataris gedigna spelkatalog har redan släppts i otalet versioner till de flesta konsoler. Nu är det dags igen, för nu kommer nämligen spelsamlingen Atari's Greatest Hits: Volume 1 till Nintendo DS. Denna historielektion till spelsamling innehåller inte mindre än 50 av de bästa spelen från Atari 2600 och deras arkadtitlar. I samlingen finner vi bland annat klassiker som Asteroids, Centipede, Missile Command och Pong.

Atari skriver också i sin pressrelease att flera av titlarna kommer ha ett flerspelarstöd, ett stöd som dessutom bara kräver att en av spelarna äger kassetten. Om du sugen på stora pixlar och retrokärlek får du räkna ner dagarna till den Amerikanska releasen i november. Ett datum för Europa har ännu inte utannonserats.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (4)

About the author

Linus Josephson

Linus Josephson

Skribent

Linus är en grafisk formgivare och tv-spelälskare från Stockholm. Håller PlayStation 3-pärlan Lair som ett av de mest underskattade spelen någonsin.