Den ryska spelstudion Gaijin Entertainments nya spel, helikoptersimulatorn Apache: Air Assault, har fått ett utannonserat släppdatum som är den 9 november till plattformarna Xbox 360 samt PlayStation 3.

Utvecklaren, som tidigare har producerat den kritikerrosade flygsimulatorn IL-2 Sturmovik: Birds of Prey, har berättat att spelet kommer innehålla en varierad uppdragsstruktur som går att spela ensam eller med en vän. Kampanjen kommer innehålla totalt 16 uppdrag som enligt utsago använder sig av äkta satellitbilder för att skapa en realistisk miljö och innefattar platser som Centralamerika och Asien.

Ser ni framemot att flyga helikopter?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Linus Josephson

Linus Josephson

Skribent

Linus är en grafisk formgivare och tv-spelälskare från Stockholm. Håller PlayStation 3-pärlan Lair som ett av de mest underskattade spelen någonsin.