Ett par mindre StarCraft II-patchasr har redan släppts med diverse fixar. Nu kommer den första större, simpelt kallad 1.1, som fixar en hel del buggar och balanserar spelets faktioner något. Bland annat har Ultralisks och Siege Tanks fått avsevärt mindre skada, och Protoss i sin tur kan inte bygga Zealots lika snabbt. Det senare förhindrar rusher med Zealots, vilket tidigare var ett stort problem när man mötte snabba Protoss-spelare.

Utöver balans och buggfixar så har StarCraft II även fått stöd för 3D genom nVidias 3D Vision. Övriga tillägg är lite mindre spännande dock, som en systempanel med information om skärmuppdatering, samt WiFi-styrka och batterinivå för laptops, samt en snabbsparsfunktion för enspelarkampanjen.

Hela listan med uppdateringar finner ni här.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)