Jag testade den stängda betan för Medal of Honor i början av sommaren, och var väl inte riktigt lika imponerad som Jonas är i sitt förhandstest. Nu ges alla PC-spelare chansen att testa spelet innan det är dags för släpp, då en öppen beta släpps för allmänheten den fjärde oktober, och tydligen stänger ner tre dagar senare. Det blir dock inte en allt för lång väntan på fullversionen, som släpps den 15 oktober till nästan alla format.

I betan finns två spellägen att testa, Combat Mission och Sector Control. Det tidigare är det som fanns tillgängligt i den stängda betan, och låter ena laget försvara och andra attackera. Sector Control handlar som namnet antyder att hålla kontrollen över olika områden på kartan, och borde vara ett bra upplägg för intensiva strider.

Kommer du testa den öppna betan?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)