Cataclysm kommer den sjunde december?

Filer och uttalanden pekar mot expansionens släppdatum

Mästaren av att luska fram data i World of Warcraft, Boubouille på sidan MMO Champion, verkar ha grävt fram ett släppdatum för arenasäsong nio - 14 december. Tillsammans med ett uttalande av Blizzard-anställde Zarhym, som säger att säsong nio börjar cirka en vecka efter att Cataclysm har släppts, kommer vi med lite enkel matte fram till sjunde december.

En tisdag till råga på allt, vilket är dagen då spel vanligtvis släpps i både USA och Storbritannien. Märk väl att dessa uppgifter är obekräftade, men det är definitivt det mest trovärdiga ryktet hittills, och verkar stämma tidsmässigt då de förberedande patcherna släpps inom någon månad.

Tror du på ett Cataclysm-släpp i december?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Christian Rydberg

Christian Rydberg

Contributor

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading