Trots en tidigare varning stängde Blizzard av hela 5 000 StarCraft II-konton i helgen. Det verkar alltså som att fuskarna antingen inte skärpte sig, eller som Blizzard slog till mot de som fuskat även innan. Klart är i alla fall att Battle.net nu är ett någorlunda rättvisare nätverk.

Blizzard säger också att fuskare påverkar tjänstens prestanda, förutom säkerhetsrisker och fult spel. I ett meddelande på Battle.net går det att läsa att ''fuskande och hackande kan leda till stabilitets- och prestandaproblem med tjänsten'', samt ''att driva en stabil, trygg, och säker flerspelar-upplevelse för spelare som sköter sig är högsta prioritet för oss, och vi kommer att fortsätta bevaka Battle.net och ta aktion när det behövs''.

Fuskare får alltså fortsätta att passa sig på Blizzards nätverk.

Vad tycker du om detta? Fuskare som får vad de förtjänar, eller kunder som förlorar vad de betalat för?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)