Gears of War 3-betan bestämd

Släpps tidigt under 2011

Om du är ett riktigt fan av Gears of War så kommer du att vilja lägga vantarna på betan av Gears of War 3 flera månader innan det försenade spelet kommer. Epic Games kommer dessutom att ge dig chansen.

Någon gång under tidigt 2011 kommer bolaget att ge oss möjlighet att anmäla oss för betan, enligt Shacknews reports. Ja, förutsatt att du har en Xbox 360, såklart.

Epic passade också på att avslöja att Gears of War 3 kommer att använda dedikerade servrar, vilket borde glädja alla som tycker servervärdarna får orättfärdiga fördelar. Faktum är att dedikerade servrar borde vara ett måste för alla onlinespel, kan man tycka. Det har gått rykten om servrarna tidigare under året, så visst är det ett hett ämne.

Förra veckan berättade vi att Gears of War 3 kommer att bli försenat och inte dyka upp förrän till hösten/vintern 2011. Det hade ingenting med själva spelet att göra, enligt utvecklarna, utan var helt och hållet ett "affärsrelaterat beslut". Därav kan också en djuplodande beta göras möjlig.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Jimmy Wilhelmsson

Jimmy Wilhelmsson

Eurogamer.se - Editor

Jimmy är redaktör på Eurogamer.se och har varit med sedan C64:ans glada dagar. Hans favoritsyssla är att gräva i saker du inte visste att du bryr dig om.

Relaterat material

RekommenderatRecension: Quantum Break

Tillbaka till framtid... Nutid... Adam har spelat Quantum Break!

FeatureFörtitt: LEGO Marvel's Avengers

Vi har lekt bland dansk plast och amerikanska superhjältar.

Följ Eurogamer.se på Närcon Vinter 2016!

Med packade väskor slänger sig Gabriel iväg till Närcon Vinter 2016.

FeatureSåhär var PC Gaming Show

Det här är vad sjutton PC Gaming Show var.

FeatureAndréas krönika #6: Om Jonas Pettersson

Det sker lite ändringar på redaktionen och Andréas berättar om vad som sker, rent praktiskt.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading