Det är inte ofta sånt här sker i spelvärlden längre. Ett företag får en totalt galen och ogenomtänkt idé, men genomför den ändå, till synes utan någon som helst mening. I denna kategori av galenskaper skulle jag vilja placera Panasonics Jungle.

En bärbar MMO-dator, gjord för att spela webb-baserade MMOs som Runescape, ''1337'' design, som heter Jungle. Som även lanseras med jättecoola figurer och en egen, håll i hatten, 'bada$$'-webbserie. Allting känns väldigt pinsamt, men Panasonic hävdar att ''Jungle är specifikt designad för onlinespelare'' samt att ''Jungle är resultatet av vad spelare har efterfrågat''.

Undertecknad är mållös (jag tror att vi har hittat vår kandidat för recensionsexemplaret /red. anm.). Mer information om Jungle lär komma inom kort, tills vidare är ni välkomna till djungeln.

Vad tror du om Jungle? Framtidens onlineportal, eller N-Gage 2?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (4)

About the author

Christian Rydberg

Christian Rydberg

Contributor