Pusselmästarna PopCap utannonserade igår den riktiga uppföljaren till 2004 års Bejeweled 2, med det fyndiga namnet Bewjeweled 3. Mer överraskande var dock att spelet kommer redan den sjunde december till PC och Mac, och släpps nedladdningsbart på utvecklarens hemsida. Inga andra versioner är ännu utannonserade, men lär dyka upp till allt möjligt senare.

Uppföljaren lägger även till ett flertal nya spellägen, till exempel poker, samt ett lugnare läge i form av zen. Det senare ska tydligen vara avslappnande och ge lite vila emellan stressiga spelomgångar, och erbjuda lugnande toner därtill. Bejeweled 3 lägger också till ytterligare elva uppdrag för att variera spelet, vilket fått upp det totala antalet av sådana till hela 40.

Har du spelat Bejeweled?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)