Den relativt nystartade svenska studion Machinegames köptes nyligen upp av Bethesda-ägarna Zenimax. Köparen passade även på att döpa om studion till Zenimax Sweden, vilket kan tyda på att moderbolaget har planer för studion. Zenimax har den senaste tiden köpt upp flera studios, däribland Shinji Mikamis Tango Gameworks, och verkar sikta på att expandera.

Inte så mycket är känt om vad exakt studion arbetar på, annat än ''AAA-titlar för nexta generationes konsoler''. Uppköpet i sig kan nog vara en signal på att studion har någonting bra på gång, vilket såklart alltid är trevligt då vi har ytterligare en svensk utvecklare att vara stolta över.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)

About the author

Christian Rydberg

Christian Rydberg

Contributor