Gran Turismo 5 två veckor bort

Vågar man tro på det denna gång?

Väntan har varit lång, närmast oändlig skulle kanske vissa säga, men nu är Gran Turismo 5 snart äntligen i våra händer. I somras sattes ett släppdatum som var den tredje november, men ytterligare en försening tillkännagavs för ett par veckor sedan, utan att Sony kunde ge ett nytt datum.

Nu har de dock gjort det och det datumet är den 24 november, alltså mindre än två veckor från nu och i god tid innan jul. Även om inget är bekräftat angående anledningen till den senaste förseningen så hävdar rapporter att det var en sen ändring som hade att göra med systemprogramvara 3.50 som spelade in, och även om den endast lade till två dagar på utvecklingstiden innebar det att Gran Turismo 5 missade sin tillverkningslucka i blu-ray-fabrikerna.

Systemprogramvara 3.50 hjälper bland annat till att blockera piratkopierade spel, och det var förstås viktigt att se till att ett av årets mest emotsedda spel skyddas så gott som möjligt. I ett val mellan att få ut spelet med detta kopieringsskydd efter jul eller utan det innan är det svårt att säga vad Sony hade - och borde ha - valt, men nu slapp man alltså det.

Det som kallats det ultimata bilspelet är här - nästan, nästan.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (11)

About the author

Gabriel Johansson

Gabriel Johansson

Skribent

Gabriel gillar både små kluriga independent-spel och enorma storproduktioner. Försöker ständigt övertala folk om att han har ett liv även utanför spelvärlden.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (11)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading