För dig som gillar riktigt mustiga rollspel kommer här en god nyhet: Baldur's Gate 2 har släppts i uppdaterad utgåva via siten Good Old Games. För runt 100 kronor får du spelet, dess expansioner, konceptbilder, manualer, soundtrack och en hel del annat.

Den stora förbättringen är dock att spelet fungerar direkt på nyare system utan strul. Det ger spelare som undertecknad själv (jag var runt 11 år när det släpptes, ser det som en vettig ursäkt) möjligheten att uppleva ett klassiskt rollspel för första gången, och för er äldre rollspelsrävar ett ypperligt tillfälle att uppleva en rejäl dos nostalgi.

Har du spelat Baldur's Gate 2?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (8)

About the author

Christian Rydberg

Christian Rydberg

Contributor