Som alla World of Warcraft-spelare säkerligen redan vet lanseras expansionen Cataclysm om ett par veckor - den sjunde december närmare bestämt. Det ska såklart firas från Blizzards sida, som ställer till med officiella midnattslanseringar världen över.

För oss i Sverige sker lanseringen hos Webhallen på Sveavägen i Stockholm, där Blizzard kommer att närvara och dela ut diverse gåvor till besökare, visa upp sitt utbud av licensierade produkter, och inte minst bedöma och dela ut priser i den kostymtävling som kommer att hållas.

Vid midnatt den sjunde december slår Webhallen upp portarna för försäljning, men om du kommer dit på kvällen innan så kommer du säkert få se diverse spektakel som Blizzard ställer till med. För dig som vill stalka vår eminenta chef Toby Lee så kommer han också att närvara, och kanske ytterligare någon medlem ur redaktionen.

För dig som inte bor i Stockholm eller inte känner för att stå och frysa med en överviktig man utklädd till en Succubus, kommer massor av andra spelbutiker runtom i landet att ha midnattsöppet, även om närvaron från Blizzards sida uteblir.

Redan nu på onsdag kan du dock ta del av en hel del av de förändringar som den stora kataklysmen för med sig, då patchen The Shattering släpps. När uppdateringen skett så kan du spela de nya ras och klasskombinationerna, samt uppleva det nya innehållet från nivå 1 till 60, och även ta del av den nya musiken och laddningskärmarna som hör Cataclysm till. Däremot så är inte de nya raserna Goblin och Worgen med ännu, och inte heller de nya zonerna som gör att du kan ta dig till nivå 85, utan det får du snällt vänta på ett par veckor till.

Själv har jag förhandsbokat digitalt och kommer att spendera lanseringen med att osocialt hänga på Vent, inta sanslöst för mycket koffein och framförallt yxmörda mig igenom Vashj'ir innan jag slutligen kollapsar någon gång under tisdagen. Vi ses i Azeroth.

På en skala från 1-10, hur mycket vill du tidsresa till en minut över midnatt den sjunde december?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)