Enligt våra Eurogamer-vänner på andra sidan Öresund är en ny del av Bethesdas rollspelsserie Elder Scrolls på gång. Hur de vet det? De tjuvlyssnade på flyget.

Med danska Eurogamers tillåtelse översätter vi helt enkelt originaltexten rakt av:

"Under en flygresa satt en av våra redaktionella medarbetare som av en otrolig händelse bakom en person involverat i produktionen av nästa del i Elder Scrolls.

Han bekräftade inte bara rollspelets pågående produktion utan uttalade sig också kortfattat om innehållet - att det kommer att innehålla fantasieggande ord som Dragon Lord, någonting om Blades samt att röstskådespeleriet är på gång de närmaste veckorna.

Samma källa bekräftade också, med officiella speldokument i näven, att detta kommer att bli en direkt fortsättning på The Elder Scrolls: Oblivion, vilket är det senaste spelet i den nu 16 år gamla Elder Scrolls-sagan och ett av de senaste årens bästa rollspel till PC och konsol.

Vi vidarebefordrar därmed bara det vi sett och hört och respekterar självklart att det finns ett tystnadsavtal för alla involverade parter och därför väljer vi också att inte närmare avslöja några detaljer kring flygruttens geografiska detaljer samt varken vår redaktionsmedlems eller källans identitet utan nöjer oss med dessa sparsamma fakta om spelet."

Flygplansresor är alltså fortfarande en aldrig sinande källa till förstklassig hemlighetsstämplad information; märkligt att en del saker aldrig förändras trots teknikens framsteg.

Om vi då kallt antar att dessa fakta stämmer; hur ser du helst att nästa del av Elder Scrolls ser ut? Vilken del i serien tycker du har varit bäst hittills. Jag röstar personligen på del 2, Daggerfall. Jag lär dock inte stå oemotsagd i frågan.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (5)

About the author

Jimmy Wilhelmsson

Jimmy Wilhelmsson

Eurogamer.se - Editor

Jimmy är redaktör på Eurogamer.se och har varit med sedan C64:ans glada dagar. Hans favoritsyssla är att gräva i saker du inte visste att du bryr dig om.