Känner du dig redo att visa ditt Warface någon gång i framtiden?

Det undrar i alla fall Crytek, vars Seoul-division utvecklat en ny förstapersonsskjutare baserad på CryENGINE 3. Det blir gratis att spela med inslag av föremål - kanske exempelvis vapen - som kommer att kosta några slantar.

Spelet är främst inriktat på den asiatiska marknaden där liknande ekonomiska modeller visat sig fungera extremt bra. Warface är en klassbaserad skjutare som lovar en ''cinematisk upplevelse'', komplett med ''nästa generations grafik, AI och fysik''. Utöver de sedvanliga flerspelarlägena kan du även spela tillsammans med vänner mot AI:n.

Crytek Seoul lovar även att spelet kommer att uppdateras kontinuerligt och det låter på pressmeddelandet som att det porträtterar någon form av bestående värld. Just nu är det oklart när spelet släpps och om det ens kommer hit men om det gör det lovar jag att recensera och att ta minst ett par tusen bilder på mitt cinematiska nästagenerations-Warface.

Hur skulle du beskriva ditt Warface? Frustration, ilska - Tony Montana?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Christian Rydberg

Christian Rydberg

Contributor