Vi som kontinuerligt spelar suveräna Battlefield: Bad Company 2 har sedan en lång tid tillbaka längtat efter expansionen som utspelar sig under Vietnam-kriget, och snart kommer vi att kunna spela det.

Expansionen innehåller fyra helt nya kartor samt nya vapen och ny utrustning till alla klasser. Även nya fordon som klassiska Huey-helikoptrar medverkar för att skapa den lätt obekväma Vietnam-känslan.

PC-versionen får ett litet försprång jämfört med konsolerna, då det släpps för dem lördagen den 18 december. PS3- och Xbox 360-ägare kommer att få vänta till veckan efter för att få sin fix.

Priset för Battlefield: Bad Company 2: Vietnam kommer att landa på $15, vilket landar på 140 kronor eller 1 200 MP, beroende på vilken plattform du använder.

Redan imorgon uppdateras dock spelet då VIP Map Pack 7 släpps gratis för PC-spelare och VIPs på konsoler – för dig som spelar på konsol är du automatiskt en mycket viktig person om du köpt spelet nytt. De kartor som är inkluderade är två sprillans nya från spelets enspelarläge, samt två gamla favoriter från originalet – Oasis och Harvest Day.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (10)