The Old Republic har blivit uppskjutet.

Från sitt förra något svävande (men bestämda) datum våren 2011 är nu perioden än mer svävande så väl som senare - mellan april och jul 2011. En ytterligare försening för det sanslöst dyra projektet som med sin beryktade budget på 300 miljoner dollar är det dyraste och största EA någonsin gett sig på.

Lite detaljer har ändå visats upp under de senaste månaderna som till exempel hur spelets PVP och olika yrken kommer att fungera. Det förstnämnda sker via Battlefield-liknande strider över kontrollpunkter och det senare ska tydligen skötas med hjälp av diverse karaktärer som du kan rekrytera och som du sedan ger material.

Ingen öppen beta är heller utannonserad och detaljerna gällande den stängda betan är mycket få. Det är mycket vi ännu inte vet om spelet men om nu ett släpp kommer under 2011 lär vi under de kommande månaderna få reda på mer om vad spelet kommer innehålla.

Det vi vet nu är att det blir ett mycket stort MMO med en himla massa röstskådespelare. Samt Jediriddare.

Vad tror du om The Old Republic? Överhypat Star Wars-spel, eller frälsaren för genren?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)