Ni har säkert inte missat att Bethesda äntligen officiellt utannonserat den femte delen av populära Elder Scrolls-serien med undertiteln Skyrim under Video Game Awards i helgen.

Om ni gjort det kan jag informera er om att spelet är planerat att släppas i november nästa år. Närmare bestämt den elfte, om vi ska tro på videon nedan som bildar det snygga lanseringsdatumet 11-11-11.

Däremot är plattformarna inte officiellt bestämda men jag är nog inte helt ute och seglar när jag säger att det antagligen kommer till PS3, Xbox 360 och Windows. Förhoppningsvis har de lyssnat på den lilla kritik som Elder Scrolls IV: Oblivion fick.

Nej, fiender som anpassas för din karaktärs nivå är inte kul.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (6)

About the author

Mikael Åkesson

Mikael Åkesson

Artikelredaktör

Prylnörd som spelat tv- och datorspel sedan början av 80-talet. Har en förkärlek till spel med mycket smyg- och stealth-inslag och håller Thief II som höjdpunkten i genren och ett av de bästa spelen genom tiderna.

Fler artiklar av Mikael Åkesson