Här på Eurogamers redaktion julstökas det för fullt. Utöver de kopiösa mängderna lussekatter och pepparkakor mumsas det en hel del engelskt gotter som Mince Pies och Christmas Pudding. Man ska vara stolt över sitt ursprung. Och så har vi vår populära julkalender, samt att hela staben sitter och sammanställer årslistor som ska presenteras kring jul. Det blir redaktionens favoriter, största besvikelser och förhoppningar inför nästa år. Och så det här.

Det är dags att kora Läsarnas bästa spel för 2010, och vi vill att ni hjälper till på denna punkt. Rösta på era fem favoriter från listorna nedan, så presenterar vi topplistan nu i mellandagarna, tillsammans med era bästa kommentarer. Vi får se hur många det blir, men mellan 30 och 50 är det tänkt. Omröstningen sker ända fram till den 26 december.

Om något spel skulle saknas (och släpptes 2010) kan du kontakta oss så lägger vi in det om det är lämpligt.

Please log in

Need an account? Register now!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (12)

About the author

Eurogamer.se

Eurogamer.se

Contributor