Julskinkan är uppäten och julklapparna är öppnade, och nu är det väl bara att räkna ned dagarna till 2011. Och för att snabba på tiden tänker vi sammanfatta 2010 under de kommande dagarna.

Redaktionen har gått samman och listat årets bästa spel, besvikelser och överraskningar, samt blickat framåt mot 2011.

Och ni läsare har ju röstat fram era favoritspel från 2010, som vi nu presenterar här på sajten tillsammans med citat från er.

I förrgår presenterade vi plats 50-31, och igår var det dags för 30-21. Idag börjar vi närma oss de mer spännande partierna, med placering 20-11.

20. Final Fantasy XIII

PlayStation 3 / Xbox 360 - Recension (8/10)

freddyfisk: "Andra anledningen jag köpte en ps3a men tyvärr inte lika bra som jag hoppats. Dock topp 5-lista iaf."

19. Bayonetta

PlayStation 3 / Xbox 360

feki: "Spelet som dessvärre aldrig nådde den kritiska massa som behövts, trots i det närmaste perfekt kontroll i en genre som kraftigt stagnerat sedan Kamiya lämnade Devil May Cry därhän. Nonsensisk story, obegripliga mellansekvenser är lätt att förlåta när själva spelmekaniken är klockrent vackert koreograferad. "

18. Dance Central

Xbox 360 - Recension (9/10)

motz: "Det revolutionerar hela dansspelsgenren genom att tvinga spelaren att använda hela kroppen för att verkligen dansa och inte stampa på en platt handkontroll."

Fortsättning på nästa sida!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (5)

About the author

Eurogamer.se

Eurogamer.se

Contributor