Julskinkan är uppäten och julklapparna är öppnade, och nu är det väl bara att räkna ned dagarna till 2011. Och för att snabba på tiden tänker vi sammanfatta 2010 under de kommande dagarna.

Redaktionen har gått samman och listat årets bästa spel, besvikelser och överraskningar, samt blickat framåt mot 2011.

Och ni läsare har ju röstat fram era favoritspel från 2010, som vi nu presenterar här på sajten tillsammans med citat från er.

Vi har redan presenterat plats 50-31, och i förrgår var det dags för plats 30-21. Igår drämde vi till med 20-11 och nu börjar det bli väldigt spännande med placeringarna 10-4. Imorgon avslöjar vi placeringen för de tre sista spelen och korar därmed årets spel enligt våra läsare. Samtidigt publicerar vi även vilket spel som redaktionen röstat fram som Årets spel 2010. Bra avslutning på året, inte sant?

10:e plats. Demon's Souls

PlayStation 3 - Recension (9/10)

Danyl_acic: "Jag har spenderat mest tid med detta spel. Det har ett oerhört djup och är fortfarande en utmaning i både PvE och PvP. Unik värld och en väldigt speciell spelkänsla."

martea: "Sjukt utmanande spel, har inte spelat ett spel som ger mer utmaning än det spelet."

feki: "Trots ett par hundratal timmar spenderade vandrandes genom Boletaria, så tar det aldrig slut. Det blir aldrig för mycket. Jag vill bara ha mer. Och mer. Och mer. "

9:e plats. Fallout: New Vegas

PC / PlayStation 3 / Xbox 360 - Recension (8/10)

Mac_da_man: "Det är ett fantastiskt bra spel, med en spelvärld som fångar spelaren totalt och de välgjorda uppdragen och sidouppdragen, utforskandet och valfriheten gör detta spel till mitt näst bästa spel 2010. Alla buggarna och den gamla grafikmotorn puttar ner det från förstaplatsen..."

freddyfisk: "faaaaaaaaaaallooooooout! banzai!"

8:e plats. Call of Duty: Black Ops

PC / PlayStation 3 / Xbox 360 - Recension (8/10)

sadeer123: "Toppklass multiplayer , mindre bra singelplayer."

MitchFragKilla: "Mycket bra spel, synd bara att dom inte har fixat multiplayer läget så att det är spelbart."

Fortsättning på nästa sida!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (17)

About the author

Eurogamer.se

Eurogamer.se

Contributor