Sedan WoW: Cataclysm släpptes för lite över en månad sedan har en hel del spelare klagat över svårighetsgraden i så kallade heroics - svårare (!) versioner av sedvanliga instanser. Blizzard har dock försvarat sitt beslut att höja svårighetsgraden från Wrath of the Lich King, då de inte vill att spelare ska kunna famla sig fram till seger.

Ändå har nu utvecklaren tagit beslutet att göra många av de mer utmanande striderna i expansionens femmanna-instanser betydligt lättare. Dessa förändringar kommer att dyka upp i en kommande uppdatering, som också ändrar klassbalans och innehåller diverse buggfixar. Uppdateringen, 4.06, dyker nog upp om ett par veckor, och du kan läsa om de övriga förändringarna här.

Missa inte heller min recension av ovan nämnda spel!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (13)