Som vi meddelat tidigare kommer ett demo av actionfesten Bulletstorm den 25 januari.

Tyvärr blir det ingen PC-version av nämnda demo, vilket kan vara lite tråkigt för de som råkar föredra det formatet.

Brist på ett demo brukar också leda till ökad piratkopiering, även om många utvecklare och utgivare verkar ha en skev bild som säger att en PC-demo leder till snabbare knäck. Istället brukar spelare ladda ner spelen för att testa dem; knäck av skyddet kommer ändå.

Som grädde på moset låter också Cliff BleszinskiEpic Games hälsa att han inte kunde bry sig mindre. På den allmänt eminenta tjänsten Twitter meddelade Cliffy B om demot och lät också lägga till ''I andra nyheter: PC-spelare är tjuriga över detta.''.

Nog för att vi PC-spelare brukar anklagas för att klaga över precis allting och dessutom aldrig betala för oss (trots att utgivare vägrar gå helt digitalt samt undersöka den försäljningsdatan) - men ett direkt hån är i mitt tycke ganska onödigt.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (8)