World of StarCraft skapat i StarCraft II

Yo dawg, I heard you like StarCraft

Det har ryktats om ett World of StarCraft från Blizzard i åtskilliga år nu, och hittills finns det inga som helst bevis för att spelet någonsin har existerat.

Däremot finns det inbitna fans som så desperat vill att det ska finnas att de gått så långt att de skapat det själva, om än i begränsat format. Just nu är modden, skapad i StarCraft II:s Galaxy Editor, i ett mycket tidigt stadie. Dock kan spelet redan ses i videon nedan som utvecklarna släppt, och det verkar fungera ganska bra för att vara en tidig pre-alpha.

Utvecklarna består av folk som uppenbarligen är väldigt duktiga på spelets editor och leds av en 25-årig amerikan vid namn Ryan som enligt egen utsago jobbat med Blizzards modverktyg i tolv år.

Om du känner dig manad att hjälpa till eller bara har en idé som måste genomföras hittar du deras forum här. Personligen tror jag att Blizzard inte har något emot idén men att det hela slutligen kommer att fallera på grund av brist på tid och ekonomiska resurser.

Hur som helst är World of StarCraft ytterligare ett bevis på spelares kreativitet - och inte minst på kraften som finns i Galaxy Editor.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Christian Rydberg

Christian Rydberg

Contributor

Relaterat material

Gröna troll intar Total War: Warhammer

Dessa kommer inte alls vara en nagel i ditt öga på slagfältet...

Phil Spencer: Scorpio är en 4K-konsol

Xbox-chefen har blivit intervjuad.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading