Sony Online Entertainment, förkortat SOE, har fått en hit på sina händer med MMO:t DC Universe Online.

Spelet har sålt slut på många platser, låg etta på Steam förra veckan och är dessutom utvecklarens snabbast säljande spel någonsin. Detta säger iallafall verksamhetsansvarige John Smedley på sin Twitter.

Det har sålts fler exemplar till PS3 än till PC vilket säger en del om spelets tilltänkta publik. Däremot dras PS3-versionen med något mer problem, däribland strulig röstkommunikation och problem med att spelet låser sig. Detta ska dock fixas i kommande uppdateringar som även ska adressera spelets röriga gränssnitt.

Personligen har jag nu spelat en del och det kommer en recension om ungefär en vecka. Jag håller med om det våra engelska kollegor klagar på i sin recension - även om jag hittills tyckt om min tid med spelet. Håll utkik, som sagt.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)