Tillbaka till Karkand i Battlefield 3?

Obekräftad specialutgåva avslöjar DLC

En bild på specialutgåvan till Battlefield 3 och vad den kommer att innehålla har dykt upp på det vilda vida internätet.

På bilden står det att DLC-paketet Back to Karkand ingår utan extra kostnad vid köp av specialutgåvan och detta paket ska tydligen innehålla fyra klassiska kartor från Battlefield 2 - inklusive gamla godingar i form av vapen och fordon. Speciella achievements och trophys ska också ingå i paketet.

I bilden går det också att se att det gäller förbokningar så långt lagret räcker och när det kommer till motivation att förboka spel är detta klart bättre än det sedvanliga extravapnet eller -uppdraget. Den som inte vill förboka eller köpa specialutgåvan behöver dock inte oroa sig då paketet kommer att finnas till salu en månad efter släpp.

Det är ännu oklart kring detaljerna men det mest troliga är att specialutgåvan kommer att vara den vanliga utgåvan av spelet - likt BFBC 2 - och att detta paket är en del av vad EA brukar kalla ''the 10 dollar incentive'' - alltså att du ska uppmuntras att köpa spelet nytt och inte begagnat.

Vad tycker du om liknande erbjudanden? Bra eller usch?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Christian Rydberg

Christian Rydberg

Contributor

Relaterat material

Det här är Battlefield 1

Upplev det första världskriget...

Gordon Freeman är död

Hans lik har hittats.

Halo Wars 2 kommer till Xbox One och PC

Från Total War-skaparna Creative Assembly.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading