Crysis 2 läckt

Nästan färdig version ute på nätet

En riktig kris håller på att ske för tyska Crytek - deras spel och flaggskepp Crysis 2 har läckt 49 dagar tidigt (!). Det är en sen beta utav PC-versionen av spelet som råkat hamna i fel händer och just nu cirkuleras runt på diverse mörka hålor på Internet. I versionen som läckt finns hela enspelarkampanjen, men även fullständigt stöd för flerspelarläget, detta enligt en forumpost på sidan Facepunch, uppsnappat av Rock Paper Shotgun.

I det som läcktes fanns även huvudnyckeln till spelets aktiveringsservrar, vilket gör att kopieringsskyddet är ett minne blott, och att företaget måste byta denna huvudnyckel, om inte skrota det nuvarande kopieringsskyddet helt och byta till något helt annat.

Det är ännu inte klart hur detta har skett, eller vad det kommer att få för konsekvenser. Troligt är att många nyfikna ser hur Crysis 2 flyter på deras dator då PC-spelare ännu inte fått något demo, men att de som tänkt köpa det gör så ändå, och de som inte tänkt betala för sig heller inte gör det, och nöjer sig med en beta.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)

About the author

Christian Rydberg

Christian Rydberg

Contributor

Relaterat material

RekommenderatRecension: Quantum Break

Tillbaka till framtid... Nutid... Adam har spelat Quantum Break!

FeatureFörtitt: LEGO Marvel's Avengers

Vi har lekt bland dansk plast och amerikanska superhjältar.

Följ Eurogamer.se på Närcon Vinter 2016!

Med packade väskor slänger sig Gabriel iväg till Närcon Vinter 2016.

FeatureSåhär var PC Gaming Show

Det här är vad sjutton PC Gaming Show var.

FeatureAndréas krönika #6: Om Jonas Pettersson

Det sker lite ändringar på redaktionen och Andréas berättar om vad som sker, rent praktiskt.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading